fbpx

Umíte mluvit se svými blízkými? A omluvit se jim? V období Větru najdete vnitřní sílu 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná čas, ve kterém můžete pocítit značné uvolnění a celkově lepší časy. Můžete pocítit větší schopnost komunikovat se svými blízkými i o tématech, o kterých se vám nedávno mluvit nechtělo. Naučte se omluvit, pokud jste někomu v posledním měsíci ublížili, a zároveň se snažte vyjádřit své niterné potřeby bez tlaku na své blízké

Zveřejněno: 27. 10. 2023

Ik patří do skupiny severních znamení, které jsou charakteristické jak svou pragmatičností, tak svou schopností vnímat skryté dimenze. Pokud jste se dlouho nevěnovali sami sobě, můžete investovat nějakou finanční částku do svého rozvoje. Přihlaste se na nějaký seminář a využijte lepších komunikačních dovedností k tomu, aby nikde nevznikaly žádné domněnky. Snažte se být upřímní a citliví zároveň. Nezapomeňte, že každý člověk má naprosto jiné výchozí podmínky i svou osobní historii. S nikým se tedy nesrovnávejte.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastal čas oživit váš intimní a sexuální život. Kupte si nějakou zajímavou knihu na toto téma a ihned něco doma vyzkoušejte. Překvapte svého partnera něčím, co ho jistě potěší. Naučte se o svých sexuálních potřebách mluvit, protože druzí většinou mají dost problémů sami se sebou, a tak neočekávejte, že vám někdo bude číst myšlenky. V oblasti financí se snažte o větší informovanost na toto téma. Poraďte se s lidmi, které tato oblast dlouhodobě baví a jsou v tomto ohledu i úspěšní.

V rovině mysli

Zaměřte se především na kvalitu vaší komunikace, a to jak s druhými, tak sami se sebou. Pracujte s afirmacemi, modlitbami a učte se neustále novým věcem. S některými kolegy nebo nadřízenými či podřízenými si můžete promluvit tak, že se rozplynou veškerá nedorozumění, a práce pak poplyne mnohem ladněji.

Můžete pocítit větší potřebu prohloubit smysl vašeho života. Vytvářejte si své vlastní afirmace a modlitby, které mohou mít mnohem silnější efekt, protože budou vycházet z vašeho nitra.

Čas od čas vyzkoušejte zcela vypnout váš vnitřní dialog a hledejte uvnitř sebe myšlenky síly, které mohou zásadním způsobem změnit vaše životní směřování k lepšímu. Hodně si zapisujte.

Co se týká vašich vztahů

Pobavte se s partnerem o tématech, která vás dlouhodobě zatěžují, ale neměli jste dosud odvahu je otevřít. Na nikoho ani na sebe v tomto ohledu však nespěchejte. Vše potřebuje nějaký čas na zpracování. Naučte se omluvit bez výmluv a zároveň se nebojte mluvit o tom, co se ve vás opravdu děje. Uvědomte si, že síla vašich slov může být jak léčivá, tak dokáže ublížit. Mluvte s druhými s úctou a sami se nechte vést svou vlastní důstojností. Vyhýbejte se lidem, kteří často mluví o druhých v jejich nepřítomnosti.

V rovině ducha

Nastává období, kdy můžete pocítit větší potřebu prohloubit smysl vašeho života. Přihlaste se na nějaký retreat nebo seminář, kde se budete moci věnovat různým zajímavým duchovním praxím v dobré společnosti lidí, se kterými cítíte určitou spřízněnost. Vytvářejte si své vlastní afirmace a modlitby, které mohou mít mnohem silnější efekt, protože budou vycházet z vašeho nitra. Když něčemu nebudete rozumět, nebojte se zeptat lidí, kteří již na své duchovní cestě něco zažili a rádi vám pomohou.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím se omluvit, když je třeba?
  • Dokážu otevřeně a upřímně mluvit o svých problémech se svými nejbližšími?
  • Věnuji se pravidelně svému duchovnímu životu?
  • Na co se bojím zeptat svých nejbližších?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pečlivě važte svá slova.
  • Nikoho nepomlouvejte.
  • Promluvte si s partnerem o svých sexuálních potřebách.
  • Vytvářejte si své vlastní modlitby a afirmace.            

Související…

Odpustili jste sami sobě? Nebo aspoň někomu? Nastává léčivé období Vody
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...