fbpx

Odpustili jste sami sobě? Nebo aspoň někomu? Nastává léčivé období Vody 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém můžete odpustit sobě i všem, kteří vám v minulosti ublížili. Voda je mocný živel, který má velkou léčivou sílu. V následujících dvou týdnech dodržujte optimální pitný režim a experimentujte s různými bylinnými koupelemi

Zveřejněno: 14. 10. 2023

Muluc patří do skupiny východních znamení, která jsou charakteristická svou schopností uvést do života vše nové. Abyste toho však byli schopni, je potřeba se s láskou a úctou rozloučit s veškerou minulostí, kterou jste prošli, což nemusí být zrovna jednoduché. Vyléčit si staré rány je důležité, protože jinak nemůže dojít k obnově energie, která je v tomto čase žádoucí. Když nic neuděláte, může se tato bolest ještě prohloubit, což může mít za následek ještě více komplikací než předtím. Naučte se odpouštět a budete svobodní.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Zaměřte se na různé detoxikační metody, které vám pomohou navrátit vaši dávno ztracenou životní sílu. Můžete vyzkoušet otužování, horké bylinné koupele nebo programování vody vašimi přáními a modlitbami. Co se týká financí, vneste do nich pořádek a průzračnost. Omezte všechny zbytečné výdaje, které naplno nevyužíváte. Zaměřte se rovněž na práci s dechem, který může mít velmi pozitivní vliv na to, jak se zrovna cítíte. Dýchejte zhluboka, a pokud možno uvolněně. Pobývejte u vody častěji.

V rovině mysli

Očistěte své pracovní prostředí, domov i své myšlenky. Uvědomte si skutečnost, že nejste svými myšlenkami, a že je kdykoliv můžete změnit. Není třeba se trápit problémy, které nemůžete vyřešit v daném okamžiku. Zaměřte se především na to, co si myslíte o svých kolezích a nadřízených v práci.

Můžete očekávat výzvy, které mohou mít hluboké karmické souvislosti, přesahující rámec jednoho života. 

Vyhýbejte se jak pomluvám, tak destruktivnímu myšlení, obrácenému dovnitř vás samých. Najděte si říčku, potok, jezero nebo moře a mluvte o svém životě a jeho výzvách. Napište dopis někomu, kdo je pro vás důležitý.

Co se týká vašich vztahů

Můžete očekávat výzvy, které mohou mít hluboké karmické souvislosti, přesahující rámec jednoho života. Snažte se odpustit všem, kteří vám hodně ublížili, protože tím stejně trestáte jen sami sebe. Minulost je pryč – využijte svých zkušeností k tomu, abyste se v budoucnosti podobným lidem a situacím vyhnuli nebo na ně uměli lépe reagovat. Odpuštění druhým jde ruku v ruce s odpuštěním sobě. Použijte sílu zrcadla, kde můžete mluvit ke svému minulému i budoucímu já. Co byste si řekli?

V rovině ducha

Nastává mocný čas, který přeje všem druhům léčení, které souvisí s těmi nejhlubšími ranami života. Síla odpuštění vede ke svobodě v pravém slova smyslu: odpusťte sobě i veškeré minulosti, abyste se neustále nemotali ve stejných situacích a vzorcích, které už velmi dobře znáte. Zkoumejte všechny léčivé aspekty vodního živlu. Můžete vyzkoušet otužování, programování vody svými modlitbami nebo bylinné koupele. Pobývat u moře ve chvílích, kdy vaše duše pláče, může způsobit doslova zázraky. 

Doporučené otázky pro toto období:

  • Odpustil jsem sám sobě?
  • Je někdo, komu nedokážu odpustit?
  • Dodržuji správný pitný režim?
  • Co bych měl životu odevzdat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Odpusťte všem, kdo vám v minulosti ublížili, nebo se o to aspoň pokuste.
  • Napište těmto lidem dopis, kde upřímně popíšete všechny pocity bez obviňování.
  • Věnujte se různým detoxikačním programům.
  • Udělejte si pořádek ve svých výdajích a příjmech.           

Související…

Mayský astrolog: V období Sovy a Supa rekapitulujte vztahy a naslouchejte svému srdci
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...