fbpx

Mayský astrolog: V období Sovy a Supa rekapitulujte vztahy a naslouchejte svému srdci 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, ve kterém máte velkou příležitost se osvobodit od minulosti, která se pojí s vašimi nejvýznamnějšími partnerskými a rodinnými vztahy, kterými jste prošli. Udržte si svou nevinnost, abyste mohli milovat plně, a využijte všech životních zkušeností ve vašich vztazích, abyste milovali lépe. Když se budete vracet do vašich vzpomínek, využijte sílu dechu, který má příznivý vliv na vaše emoční tělo. Ne náhodou se říká, že některé záležitosti je nutné „rozdýchat“. Není nutné opakovat chyby znovu a znovu.

Zveřejněno: 1. 10. 2023

Cib patří do skupiny jižních znamení, která jsou známá svou tvůrčí sílou a radostností. Cib je však ze všech těchto znamení nejvážnější. Je spojeno s moudrostí tradic. Experimentujte se vším, co prošlo zkouškou času, a snažte se tyto postupy aktualizovat na dnešní dobu. Každý z nás může cítit propojenost se zcela odlišnými kulturami, a tak raději naslouchejte svému vlastnímu srdci než zkušenosti jiných lidí, které se mohou velmi lišit. Někdo inklinuje ke slovanství, jiný k mayským tradicím a další k tradicím východu.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Zkuste i uvědomit v jakém sedmiletém cyklu se momentálně ocitáte a co to ve vašem konkrétním případě znamená. Jestliže už nejste nejmladší, možná budete potřebovat více spánku než ve dvaceti. Zamyslete se nad svými každodenními návyky a zkuste je změnit tak, aby vám dodávaly radost a energii. Nechte se inspirovat ájurvédou, čínskou medicínou nebo moudrostí vašich babiček. Každých sedm let se vaše tělo kompletně obnoví, a tak si dobře vybírejte stravu i způsob fyzického cvičení.

V rovině mysli

Zamyslete se nad dynamikou vztahů ve vašem současném zaměstnání. Rovněž se zamyslete nad tím, zda vám vaše pracovní náplň vyhovuje a zda nenadešel čas se posunout na další úroveň.

 Zaměřte se především na všechny partnerské, rodinné, obchodní a milostné vztahy. Jací lidé vás v životě nejvíce ovlivnili svými názory? Jsou opravdu vaše? 

Některé projekty a pracovní příležitosti mohou samovolně skončit, a tak buďte připraveni na další, které si možná budete muset sami vytvořit. S úctou a respektem se rozlučte se vším, co z vašeho života odchází, a nebojte se zkusit něco nového, protože pro změny je doba více než příznivá a potrvá mnoho let.

Co se týká vašich vztahů

Může to být poměrně důležitý a mocný čas, kdy bude prozkoušeno mnoho vztahů, a některé z nich mohou nabýt zcela novou formu. Nechte odejít ty, kteří chtějí jinam, a zároveň se nebojte vstoupit do nového tajemství lásky, pokud jste řádně ukončili vaše předchozí závazky. Přebíhání sem a tam nedoporučuji, protože je to z dlouhodobého horizontu značně vyčerpávající a neuctivé pro všechny strany. Nejdříve se však vraťte k sobě, abyste nevklouzli do stejného nebo ještě horšího dramatu. Vše má svůj čas.

V rovině ducha

Nastává skvělý čas pro důkladnou rekapitulaci všech důležitých vztahů, kterými jste v životě prošli. Zkontrolujte, zda se opravdu na nikoho nezlobíte, a pokud ano, snažte se odpustit, protože tím osvobodíte především sami sebe. Zaměřte se především na všechny partnerské, rodinné, obchodní a milostné vztahy. Jací lidé vás v životě nejvíce ovlivnili svými názory? Jsou opravdu vaše? Nevěřte ničemu, co vás kdy uráželo nebo vás jakýmkoliv způsobem znehodnocovalo, pokud k tomu nebyl žádný zřejmý důvod.

Doporučené otázky pro toto období:

  • V jakém sedmiletém cyklu se nacházím?
  • S jakou tradicí se cítím být nejsilněji propojen?
  • Jaký vztah nemám dosud uzavřen a dořešen?
  • Uvědomuji si sílu svého dechu?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Poučte se ze všech svých předchozích partnerských vztahů.
  • Zjistěte si, v jakém sedmiletém cyklu se nacházíte a co to obnáší.
  • Mějte odvahu se znovu zamilovat.

Pokud jste nuceni některý vztah ukončit, učiňte tak s úctou a respektem.   

Související…

V období Noci a Domu projevte úctu předkům a pečujte o rodinné vztahy, radí mayský astrolog
Robert Policar
        

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...