fbpx

V období Noci a Domu projevte úctu předkům a pečujte o rodinné vztahy, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Přichází podzim, jehož příchod můžete oslavit svátkem podzimního slunovratu, který patří k jedněm z osmi hlavních, ohnivých svátků v roce. V následujících dvou týdnech se zaměřte především na své pracovní a rodinné záležitosti, ve kterých můžete najít zajímavé spojitosti. Máte příležitost překonat stíny vašich předků a využít jejich temných zkušeností ve váš prospěch. Můžete jim projevit vděčnost za jejich pravděpodobně nevědomé oběti, ze kterých můžete získat nové poznání i sílu.

Zveřejněno: 18. 9. 2023

Akbal patří do skupiny západních znamení, která jsou známa svou přemýšlivostí a hloubavostí. Znamení Noci vám dává schopnost nahlédnout do vašeho podsvětí, kde sídlí temná tajemství našich předků. Podívejte se na určité pohnuté osudy těchto lidí očima soucitu, projevte jim úctu a některým se snažte odpustit. Každý člověk se snaží být šťastný, ale často si vybírá cesty, které ke štěstí nevedou. Aspoň víte, čeho se vyvarovat, a to je přesně dar stínu, který se později může proměnit v sílu a světlo. Nic a nikoho neodsuzujte, ani sebe.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastává vhodný čas pro experimentování s různými novými přístupy ke zdraví, jako je pravidelné cvičení a stravování. Můžete vyzkoušet nový styl jógy, čchi-kungu nebo podobných pohybových aktivit. Zkoušejte různé potravinové doplňky a zkoumejte, jak na ně vaše tělo reaguje. Každý člověk je naprosto jiný, a tak důvěřujte moudrosti svého těla. Co se týká peněz, snažte se aspoň desetinu svých příjmů schovat na budoucnost, kdy si budete moci splnit jeden velký životní sen.

V rovině mysli

Zkuste se zamyslet nad kvalitou vašich nejbližších rodinných vztahů. Jste spokojení a šťastní ve svém manželství nebo partnerství? Zjistěte, k jaké linii předků se nakláníte více, a podívejte se na kvalitu vztahů vašich rodičů a prarodičů.

Zapisujte si své sny, zejména ty, ve kterých se objeví vaši rodinní příslušníci, předci nebo potomci.

Možná objevíte souvislosti, které vám dosud unikaly, což může vést k naprostému přehodnocení vašich momentálních postojů k vašemu současnému partnerovi. Zorganizujte společný rodinný oběd či večeři a snažte se o to, aby každý účastník měl prostor se svobodně vyjádřit.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se především na ty rodinné příslušníky, se kterými máte ty největší potíže, ale zároveň je máte hodně rádi. Často to bývají právě naši rodiče, partneři nebo naše děti. Pokud s některými lidmi nejde normálně mluvit, vyzkoušejte rodinné konstelace, které mohou tuto překážku obejít. Důležité je být viděn životem, aby se energie mohla uvolnit. Vaši předkové to ocení, nechají vás na pokoji a předají vám nakonec dary světla, které sami nestačili využít naplno. Přijměte sami sebe se vším všudy.

V rovině ducha

Přichází čas, kdy můžete překonat své vlastní strachy ze selhání a vytvořit místo, ve kterém se budete opravdu cítit doma. Můžete si vytvořit oltář pro své předky a potomky a krásně ho vyzdobit. Jestli ho už máte, oživte je novými silovými předměty, modlitbami a hlavně svou vlastní přítomností. Zapisujte si své sny, zejména ty, ve kterých se objeví vaši rodinní příslušníci, předci nebo potomci. Investujte do svého domova a vytvořte si z něj chrám pro vás všechny. Domov by měl být posvátným místem bezpečí, síly a ochrany.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Z čeho mám největší strach?
  • Jaké mám spojení se svými předky?
  • Jak bych mohl učinit svůj domov krásnějším?
  • Cítím se doma opravdu doma?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Vyzkoušejte rodinné konstelace.
  • Zkrášlete svůj domov a vneste do něj pocit posvátnosti.
  • Zajímejte se o romantické příběhy vašich předků.
  • Naučte se zdravě projevovat své emoce.         

Související…

Mayský astrolog: V období Psa obnovujte důvěru ve vztazích a buďte dobrým průvodcem těm, kteří to potřebují
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...