fbpx

Mayský astrolog: V období Psa obnovujte důvěru ve vztazích a buďte dobrým průvodcem těm, kteří to potřebují 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém je dobré se zamyslet nad tím, s jakými lidmi se cítíme spřízněni a se kterými můžeme dlouhodobě tvořit společenství, ve kterém se každý člen bude cítit přijatý takový, jaký je.

Zveřejněno: 5. 9. 2023

Doporučuji, vzhledem k mnoha retrográdním planetám na nebi zamyslet se nad přátelstvími z vaší minulosti, která můžete opět obnovit, prohloubit a posílit. Možná někdo bude potřebovat pomoc, což se může týkat i vás samotných, protože jsme všichni lidé a cesty života jsou rozmanité. Poskytněte ji rychle a diskrétně nebo se o ni naučte požádat bez pocitu viny a lítosti.

Oc patří do skupiny severních znamení, která jsou známa jednak svou pragmatičností, tak silnými duchovními aspiracemi. Pes je znamením, které patří k těm nejoddanějším lidem, kteří své přátele nikdy nezradí a sami občas utrží ránu, která je často neospravedlnitelná, protože vychází ze zranění těch, které mají rádi. Učí nás o oddanosti a bezpodmínečné lásce, které je nutné se naučit zejména v dlouhodobých vztazích, kde se obvykle jde do nepříjemných hloubek, a ne každý tuto cestu chce absolvovat až do konce.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Doporučuji následující dva týdny chodit pravidelně na procházky na místa síly, ať se to týká přírody, nebo jiných míst, se kterými máte spjaté silné vzpomínky. Vypněte zcela svůj vnitřní dialog a vnímejte tichá poselství, která k vám budou přicházet.

Obnovte důvěru ve vztazích, které jsou pro vás důležité, a rozhodněte se pomoci těm, kteří momentálně procházejí náročnějším obdobím. Možná zjistíte, že vás podporování druhých opravdu naplňuje.

Zdokonaluje se v cizích jazycích, abyste si při budoucích cestách vše patřičně užili. Jste-li v zahraničí, vyhýbejte se všem turistickým atrakcím a snažte se splynout s tamními lidmi. Navštivte nějakého přítele, který žije daleko od vašeho bydliště.

V rovině mysli

Zaměřte se na svou dovednost pracovat s vašimi sny. I běžné denní snění může být skvělým nástrojem, jak si rychleji manifestovat cíle a dlouhodobé záměry, po kterých opravdu toužíte. Zkuste si představit zaměstnání svých snů i vaše dokonalé zdraví. Jak byste vypadali, čemu byste se věnovali a kde byste pracovali? Zkuste si vše představit do těch největších detailů, abyste lépe pochopili své niterné potřeby a rychleji dosáhli žádoucích výsledků. Možná zjistíte, že některé představy nebyly vaše, a tak vše přehodnotíte.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se tentokrát hlavně na vztahy s vašimi kolegy nebo obchodními partnery. S některými z nich se můžete spřátelit nebo si vzájemně odpustit vše, co je již opravdu dávnou minulostí. Obnovte důvěru ve vztazích, které jsou pro vás důležité, a rozhodněte se pomoci těm, kteří momentálně procházejí náročnějším obdobím. Možná zjistíte, že vás podporování druhých opravdu naplňuje, což může být i dobrým důvodem k přehodnocení vašeho současného zaměstnání.  

V rovině ducha

Mnoho lidí si může připomenout svou touhu druhým pomáhat zcela osobitým a nezištným způsobem. Chcete-li být pro druhé dobrým průvodcem, je důležité, abyste se nad nikým nepovyšovali. Mějte stále na paměti, že váš příběh je jen váš, a druhé svými vhledy a zkušenostmi můžete jen inspirovat. To, co si z toho budou chtít vaši přátelé, klienti nebo jiní lidé vzít, záleží čistě na nich a je dobré to respektovat. Všichni tu jsme od počátku časů a prošli jsme různými rolemi. Málokdo ví, jaká bude jeho další.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jak mohu pomoci sobě a svým blízkým?
  • Pamatuji si své sny?
  • Jak silná je moje představivost?
  • Mám dostatek přátel?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Navštivte přítele z minulosti nebo mu napište dopis.
  • Naučte se cizí jazyk nebo se zdokonalujte ve své angličtině.
  • Zapisujte si své sny a naučte se je před spaním žádat o rady.
  • Pomozte svému bližnímu způsobem, který je pro vás příjemný a proveditelný.        

Související…

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu věnujte pozornost snům a vykročte ke změně
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...