fbpx

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu věnujte pozornost snům a vykročte ke změně 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Jediné, co je v životě jisté, je změna a to je přesně ta správná moudrost, kterou si teď můžeme co nejčastěji připomínat. Nejenže Slunce opouští ohnivé znamení Lva a vstupuje do zemského znamení Panny, ale zároveň začíná období retrográdního Merkura, který přeje velkému domácímu i pracovnímu úklidu. Nezačínejte nic nového a raději dokončete, co je dobré dokončit. Vytvářejte si záložní plány, buďte flexibilní a reagujte na vzniklé situace humorem, lehkostí a značnou vynalézavostí.

Zveřejněno: 23. 8. 2023

Caban patří do skupiny východních znamení, která jsou známa svou velkou tvůrčí silou a inovativními dovednostmi. Nicméně vrhat se do nového se v čase retrográdního Merkura nevyplácí. Zaměřte se raději na rychlé dokončení všeho, co souvisí s vaší minulostí, o které již víte, že se k ní vracet nechcete. Buďte citliví vůči všem neviditelným změnám, které předcházejí těm viditelným. Můžete být vždy na správném místě, pokud v pravý čas poslechnete svou intuici. Vytvářejte si prostor pro váš budoucí sen.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Buďte vnímaví ke svému tělu, zdraví i událostem ve vašem současném zaměstnání. Nepřepínejte své síly, protože by se vám to z dlouhodobého hlediska nemuselo vyplatit. Naučte se pravidelně odpočívat nebo se pravidelně procházejte lesem, ideálně dvacet minut denně, což může mít velmi blahodárný vliv na celý váš organismus. Pokud nejste spokojeni se svou finanční situací, nastal čas učinit změny ve vašem přístupu k nim. Peníze přicházejí a odcházejí. V jaké vlně se teď ocitáte vy?

V rovině mysli

Nastává vhodný čas doučit se dovednostem, ke kterým jste se zatím v minulosti nedostali. Potřebujete se zdokonalit v angličtině nebo se naučit další jazyk či se seznámit s novými technologiemi, které mohou zjednodušit, ale i zkomplikovat vaši současnou práci?

Zřejmě pocítíte změny, na které bude dobré včas reagovat. Neustále hledejte to správné načasování, protože v následujících dvou týdnech bude klíčové pro váš budoucí úspěch.

Důkladně si sami zodpovězte na výše zmíněné otázky a učiňte kroky, o kterých víte, že již nejdou odložit. Máte velkou příležitost změnit nastavení své současné mysli. Chce to jen trochu vůle a trpělivosti. Své myšlenky máte v rukou pouze vy. Chopte se svého kormidla.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se především na ty kolegiální a profesní. Zřejmě pocítíte změny, na které bude dobré včas reagovat. Neustále hledejte to správné načasování, protože v následujících dvou týdnech bude klíčové pro váš budoucí úspěch. Nechte jít ty, kteří s vámi spolupracovat nechtějí, a přivítejte s radostí ty, kteří se sami nabídnou a s nimiž máte již dobrou zkušenost z dob minulých. Nejhorší, co můžete udělat, je zůstat na místě a litovat toho, co již stejně nejde vrátit. Pamatujte, že každá chyba se dá napravit, naprosto každá.

V rovině ducha

Nastává velmi zajímavý čas, kdy se může významně měnit vaše snová pozornost. Přestože čas retrográdního Merkura vnáší nečekané problémy do vašich všedních záležitostí, všiml jsem si, že na úrovni snění je jeho vliv poměrně příznivý. V kombinaci s mayským znamením Caban můžete zaznamenat oživení vašich snů, s častější frekvencí lucidních snů, pokud se o ně budete snažit. Samozřejmě záleží na schopnostech jednotlivce, ale ty nejmocnější sny jsem měl vždy v tomto čase. Doporučuji si vaše sny důsledně zapisovat.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem připravený na změny ve svém životě?
  • Jsem ochoten se změnit?
  • Jaký vztah mám ke svému zdraví?
  • Spím dostatečně?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Střídejte práci s odpočinkem.
  • Dokončete vše, co máte dokončit.
  • Uklízejte a zbavujte se všech věcí, které nepoužíváte.

Související…

Mayský astrolog: V období Ještěrky vnímejte své smysly a naslouchejte mocné řeči přírody
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...