fbpx

V období Pazourku pěstujte vytrvalost a sebeúctu, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná čas, kdy můžete udělat mnoho dobré práce v různých oblastech vašeho života. Věnujte svou pozornost nejen své práci, ale i svému nitru a všem tvůrčím aktivitám, které vás jednoduše baví. Během následujících dvou týdnů můžete pocítit silnou potřebu se zdokonalovat, a tak tento vnitřní hlas následujte. Dávejte si jen pozor, abyste neobcházeli životní situace a výzvy, které potřebují opravdu řešit. Neplýtvejte časem podružnými činnostmi, ale nebojte se jít přímo k jádru věci.

Zveřejněno: 15. 7. 2023

Etz´nab patří do skupiny severních znamení, která vynikají jak svou pragmatičností, tak obrovskou duchovní hloubkou. Nezapomínejte se však také radovat a občas si i od všech povinností odpočiňte. Pazourek bývá tím nejpracovitějším znamením vůbec a na zábavu občas zapomíná. Radost je však potravou duše, která potřebuje stejný příjem jako vaše fyzické tělo. Pravidelně odpočívejte a naučte si smysluplně, ale s pohodou užívat vašeho volného času. Můžete se učit malovat, tancovat nebo hrát na hudební nástroj.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Nastává čas, kdy se významným způsobem můžete posunout v obou oblastech vpřed. Bude to však vyžadovat vaše soustředěné úsilí a vytrvalost. Cvičte intenzivněji a pravidelněji. Zároveň se zaměřte i na způsob svého stravování a buďte v tomto ohledu důslednější než dřív. Omezte všechny zbytečné výdaje a bedlivě sledujte, za co všechno utrácíte a zda to má opravdu smysl. Posilte ty činnosti, které vám přinášejí největší zisky, a zároveň si hlídejte jejich smysluplnost.

V rovině mysli

Můžete intenzivněji pracovat s afirmacemi nebo modlitbami. Nelítostně skoncujte s různými vzorci myšlení, o kterých víte, že vám nic dobrého nepřináší. Přestaňte se jednou provždy kritizovat, protože to v žádném případě neznamená, že by vám chyběla zdravá sebereflexe.

Abyste se propojili s jednotou života, musíte opracovat své ego do zářivého diamantu, skrze který bude prosvítat záře vaší vlastní duše. 

Můžete se pozorovat, neustále se zdokonalovat, aniž byste to museli komentovat slovy a myšlenkami, které vám ubírají sebeúctu. Zkuste napravit i různé vztahy k vašim spolupracovníkům tím, že si s nimi upřímně a s úctou promluvíte.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se na zlepšování vašich rodinných vztahů. Dejte do nich ze sebe to nejlepší, ale zároveň buďte ochotni některým vašim blízkým nastavit zdravé a pevné hranice, pokud jejich chování negativně ovlivňuje vaši sebeúctu a důstojnost. Říkejte druhým pravdu se soucitem, přestože to může být pravda nepříjemná. Pracujte na své sebelásce, protože to je pravý klíč ke všem harmonickým vztahům. Druzí jsou jen odrazem určitých částí vědomí, které v sobě sami nosíte. Jinak byste si jich ani nemohli všimnout.

V rovině ducha

Začíná čas, kdy může mnoho z vás pocítit velkou potřebu se spojit s něčím, co vás přesahuje. Pro každého to může mít jiný název, ale ve své podstatě je to ten samý princip. Abyste se propojili s jednotou života, musíte opracovat své ego do zářivého diamantu, skrze který bude prosvítat záře vaší vlastní duše. Experimentujte s různými druhy meditací, modliteb nebo jiných cvičení, které uznáte za vhodné. Cvičte pravidelněji, intenzivněji a čas od času si dovolte úplně odreagovat. Najděte si svůj vlastní rytmus praxí, který vás posune na vaší vlastní duchovní cestě citelně vpřed.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Dělám vše opravdu tak, jak nejlépe dovedu?
  • Nevyhýbám se určitým povinnostem?
  • Umím v práci i dostatečně odpočívat?
  • Co mohu udělat pro sebe a svou duši?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zlepšete své stravovací návyky.
  • Intenzivněji a pravidelněji cvičte.
  • Do všech svých vztahů dejte ze sebe to nejlepší, ne více, ne méně.
  • Věnujte se klíčovým úkonům a vyhýbejte se těm druhořadým.    

Související…

Mayský astrolog: V období Hada se pusťte do nedokončených projektů a bojujte se stíny
Robert Policar
 

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...