fbpx

Mayský astrolog: V období Hada se pusťte do nedokončených projektů a bojujte se stíny 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

V následujících dvou týdnech je dobré se zaměřit na zkrášlování vašeho domova a prohlubování vašich rodinných vztahů

Zveřejněno: 2. 7. 2023

Léto je v plném proudu, a tak si užívejte kouzla přírody. Budete-li mít možnost pobývat co nejčastěji u vody, využijte této příležitosti. Had je silně spojen s živlem země a vody, což ve vás může probudit nejen silné intuitivní cítění, ale i mnoho energie, která se bude chtít nějakým způsobem vyjádřit. Zaměřte se na potřeby své duše a rozjímejte nad tím, v čem byste se chtěli ve vnějším světě realizovat. 

Chicchan patří do skupiny východních znamení, která mají velkou inovativní schopnost a tvůrčí potenciál. Východ je spojen s obdobím jara a s východem slunce. Můžete očekávat probuzení vašich vnitřních sil, které se budou drát na povrch. To, jak s energií hada naložíte, záleží čistě na vás. Můžete ještě hlouběji propadnout do určitých destruktivních způsobů jednání, nebo se naopak od všeho starého osvobodit a začít naplno žít to, pro co jste se narodili. Mějte odvahu jít do větších hloubek sebe sama a buďte ochotni se změnit.

Co se týká těla a hmotných záležitostí

Můžete očekávat úspěch, pokud se ponoříte do pracovně tvůrčího procesu. Neřešte to, co nejde změnit, ale zaměřujte se spíš na to, kde je cesta volná. Přijde-li zajímavá pracovní nabídka nebo příležitost, nebojte se ji přijmout. Zajímavý úplněk, který nastane 3. července, může být pro mnoho lidí obratem v jejich kariérním snažení. Udělejte odvážný krok, který bude jasným znamením toho, po čem vaše duše doopravdy touží. Zkrášlete svůj domov a pořiďte si do něj něco, co naplní vaši duši.

V rovině mysli

Snažte se vyhýbat rozvíjení vašich negativních myšlenek a různých obav, protože had dává všemu velkou sílu. Bude-li vás někdo v práci iritovat, snažte se na dotyčném najít něco hezkého, čím by vás mohl i inspirovat. To, jak lidi kolem sebe uvidíte, tím se postupně budou také stávat.

Máte velkou příležitost překonat nějaký starý rodový model, který se ve vaší rodinné historii neustále opakuje. Když to zvládnete, pomůžete sobě, svým předkům i potomkům. Had je symbolem transformace i léčení. Využijte této jedinečné příležitosti.

Pusťte se do všech nedokončených úkolů a projektů, abyste se mohli naplno ponořit do nových tvůrčích procesů. Nedávejte přílišnou pozornost těm, kteří nehezky mluví o druhých v jejich nepřítomnosti.

Co se týká vztahů

Nastal čas se zamyslet nad vlastními stíny a svěřit se někomu, komu naplno důvěřujete. Mějte odvahu se podívat do stínů své vlastní minulosti a poučte se ze všech zkušeností, kterými jste prošli. Když to zvládnete, hodně se vám uleví. Bude-li vás někdo z vašich nejbližších iritovat, neodsuzujte ho příliš rychle. Raději se snažte pochopit, co daného člověka vnitřně pohání. Všechny negativní vlastnosti jsou svým způsobem voláním o pomoc a touze se změnit. Naučte se vyjadřovat své potřeby upřímně a s respektem.

V rovině ducha

Nastává kouzelný čas, kdy se toho může mnoho změnit, pokud rozvinete odvahu učinit první kroky směrem ke svému nejvyššímu určení. Příliš neotálejte, protože doba je příznivá, ale také náročná. Pracujte na svých rodinných vazbách, abyste se mohli lépe napojit na podpůrnou energii vašich předků. V tomto ohledu může docházet u mnoha lidí k velkým posunům. Máte velkou příležitost překonat nějaký starý rodový model, který se ve vaší rodinné historii neustále opakuje. Když to zvládnete, pomůžete sobě, svým předkům i potomkům. Had je symbolem transformace i léčení. Využijte této jedinečné příležitosti.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem ochoten se změnit?
  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Jaké vztahy mám ke svým rodinným příslušníkům?
  • Dokážu mluvit o svých slabinách a stinných stránkách?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně cvičte jógu.
  • Promluvte si se svým partnerem o svém sexuálním životě a potřebách.
  • Vyzkoušejte rodinné konstelace.
  • Otevřete se všem příležitostem, které se objeví a budou se vám zdát dobré.     

Související…

V období Cesty a Byliny objevte svůj talent a krásu bytí, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...