fbpx

V období Cesty a Byliny objevte svůj talent a krásu bytí, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Čas letního slunovratu se blíží a s ním i přicházející léto. Začíná nádherný čas, ve kterém můžete podpořit všechny ozdravné procesy nejen vašeho těla, ale i mysli a duše. Doporučuji pobývat co nejčastěji v přírodě, kde se budou konat oslavy svátků kolem letního slunovratu, a těch není zrovna málo. Nastává čas lásky a pro nezadané velká příležitost romantického setkání. Dávejte si však pozor na krásu, která časem pomíjí, a raději hledejte tu, která časem roste. Tu můžete zahlédnout v očích, a tak se nebojte dívat.

Zveřejněno: 19. 6. 2023

Eb patří do skupiny jižních znamení, která se vyznačují velkou tvořivostí, veselostí a velkou produktivitou. V kombinaci s ročním obdobím léta tu vzniká možnost všechny životní výzvy zvládnout s větší hravostí a lehkostí. Síly přírody ještě zesílí, což vám umožní se na ně snadněji naladit. Sledujte i své sny, ve kterých mohou přicházet rady a informace, jak váš život učinit o něco radostnější. Zamyslete se nad tím, v čem spočívá váš dar pomáhat a léčit. Každý má svůj jedinečný talent.

Zkrášlujte tělo, duši i životní prostor

Zaměřte se na léčivé procházky a zároveň si uvědomte kvalitu svého stravování. Experimentujte s různými doplňky stravy a sledujte, jak se po jejich užití cítíte. Vyzkoušejte nějakou léčivou masáž nebo dobrou fyzioterapii. Můžete navštívit různé taneční slavnosti a dát svému tělu možnost se naplno vyjádřit. Co se týká vašeho domova, pořiďte si do něj něco krásného až posvátného, abyste se tam vraceli rádi a cítili, jak vás váš domov podporuje a duševně posiluje.

Milujte upřímně a plně sami sebe, abyste svou lásku mohli šířit i do prostoru. Pravá sebeláska je klíčem ke všem vztahům a má daleko od narcismu, což je ve své podstatě její pravý opak.

Můžete se zaměřit nejen na zkrášlování vašeho pracovního prostředí, ale i zlepšování vašich pracovních vztahů. Zaměřte se hlavně na ty, které potřebují nejvíc vyléčit nebo zharmonizovat. Vyhýbejte se myšlenkovým vzorcům, které se mohou ve vaší hlavě neustále opakovat, ale zároveň vám nic dobrého nepřináší. Mohou to být různé obavy nebo myšlenky spojené s minulostí, která je už dávno pryč. Navštěvujte různé galerie, koncerty a společenské akce, kde budete moci prohloubit svůj smysl pro to, co je opravdu krásné.

Sebeláska klíčem k vesmíru

Zaměřte se na zvelebování vašich současných vztahů. Můžete se zaměřit především na ty příbuzenské a rodinné. Ty bývají často velmi problematické, protože nás spojuje ta nejhlubší „karma“ našich předků. Přestože jste s někým již dlouho, nikdy se nevzdávejte a nepřestávejte hledat krásu, která je naší podstatou. Nejdříve však najděte svou vlastní krásu při pohledu do zrcadla. Milujte upřímně a plně sami sebe, abyste svou lásku mohli šířit i do prostoru. Pravá sebeláska je klíčem ke všem vztahům a má daleko od narcismu, což je ve své podstatě její pravý opak.

Nastává nádherný čas, ve kterém se můžete napojit na krásu vašeho bytí i celého vesmíru. Příroda je v plné síle a sny mohou být kouzelným časem, kdy může dojít k mnoha zázračným uzdravením. Mějte úctu k přírodě, která vám může ukázat mnohá tajemství, a zároveň vás může zničit, pokud se k ní budete chovat neuctivě a povýšeně. Jedno moudré pořekadlo zní: „Bylina léčí, ale má trní.“ V této krátké větě je obsažena velká moudrost, která jasně naznačuje, jak se věci mají. Probuďte v sobě síly, které pomohou vám i těm ostatním.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám dar léčit?
  • Mám úctu k přírodě?
  • Jak mohu pomoci svým bližním?
  • Jak mohu pomoci sám sobě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zajděte si na léčivou masáž.
  • Zajímejte se o způsoby, jak léčit vaše fyzické tělo i mysl.
  • Oslavujte život a pobývejte častěji v přírodě.
  • Méně pijte alkohol a experimentujte s různými doplňky stravy.   

Související…

Mayský astrolog: Období Deště a Bouře vám může přinést zásadní inspiraci. Nebojte se požádat o pomoc
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...