fbpx

Mayský astrolog: Období Deště a Bouře vám může přinést zásadní inspiraci. Nebojte se požádat o pomoc 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná čas, ve kterém se mohou dít doslova zázraky, a tak buďte otevření všem možnostem vývoje, které se v následujících dvou týdnech mohou objevit. Dobře vybírejte, čemu dáváte svou cennou pozornost, protože to, čím se budete zabývat, to poroste nebývalou měrou. Nezaměřujte se na problémy, ale na jejich řešení a svůj vlastní vývoj. Obklopte se lidmi, se kterými je vám dobře, a věnujte se projektům, ve kterých vidíte smysl. Je vhodná doba pro různé inovace, a tak se toho nebojte.

Zveřejněno: 6. 6. 2023

Cauac patří do skupiny západních znamení, která se vyznačují velkou hloubavostí, s tendencí k introspekci. Pečujte o vše, co souvisí s vaší ideální budoucností, a otevřete se netradičním řešením vašich stávajících životních výzev. Pravidelně si vyhrazujte čas na svou vlastní duchovní praxi, díky které můžete zažít nevšední zážitky. Převezměte nadvládu nad svými vlastními myšlenkami a tím postupně i nad celým svým životem. Nebojujte s odporem, ale spíš se zaměřujte na to, co již dobré je.

Pečujte o tělo, syťte duši

Váš zdravotní stav se může výrazně zlepšit nebo naopak zhoršit. Záleží hodně na tom, zda jste své povinnosti vůči svému fyzickému tělu nezanedbávali. Vyzkoušejte nové způsoby stravování a nechte se vést svou intuicí. Ve finančních záležitostech se zaměřujte na zvyšování vašich příjmů a hledejte nové cesty, jak k penězům přijít, protože se mohou naskytnout různé příležitosti, jak toho dosáhnout. Poproste život, ať vás obdaruje z očekávaných i neočekávaných zdrojů.

Když se občas zastavíte, můžete vidět mnohem jasněji, jaké možnosti se nabízejí. Posilte víru v život a důvěřujte mu. 

Bedlivě si hlídejte své myšlenky, protože ty budou mít mnohem větší sílu než v jiné části roku. Slunce putuje vzdušným znamením Blíženců, které je právě zaměřeno na komunikaci a mentální činnost. Naučte se meditovat a alespoň dvacet minut denně rozjímejte nad svým životem. Může přijít inspirace, která do vašeho života přinese zcela zásadní a zároveň velmi pozitivní změny. Vyhýbejte se klevetění, stěžování si a rozebírání různých problémů, které ani nenastaly. Naučte se život a lidi žádat o pomoc a s pokorou ji přijměte.

Přátelé obohatí váš duchovní život

Nastává čas, kdy se kolem vás mohou vyskytovat dvě různé skupiny lidí. Jedna z nich vám může značně ubírat energii, protože byl princip rovnováhy mezi dáváním a přijímáním značně narušen. Ta druhá může být pro vás doslova požehnáním a může vzniknout skvělá spolupráce, kdy vše bude fungovat lépe na všechny strany. Nezanedbávejte své přátele, protože byste o ně mohli postupně přijít. Ne nadarmo se říká: „Sejde z očí, sejde z mysli.“ Dávejte do svých vztahů přesně to, co si sami přejete dostat.

V rovině ducha přichází kouzelný čas, kdy se váš duchovní život může značně urychlit. Doporučuji se s vaším vyšším zdrojem pravidelně propojovat, což znamená vyhradit si čas na pravidelnou meditační praxi. Když se občas zastavíte, můžete vidět mnohem jasněji, jaké všechny možnosti se nabízejí. Zapisujte si své sny, které v následujících dvou týdnech mohou být obzvlášť silné. Naučte se nové modlitby a vizualizujte si svou nejideálnější možnou budoucnost. Posilte víru v život a důvěřujte mu. Ustupte stranou a otevřete se vyšší inspiraci.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Zdál se mi v poslední době nějaký silný sen, a co popřípadě znamená?
  • Mám dostatek dobrých přátel?
  • Pečuji dostatečně o své zdraví?
  • Jaká je kvalita vašeho vnitřního dialogu?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně meditujte nebo se modlete.
  • Vneste do svého stávajícího zaměstnání něco nového.
  • Potkávejte se se svými přáteli a rodinou.
  • Pravidelně si zapisujte své sny a naučte se je vykládat.   

Související…

V období Smrti se nebojte nových začátků, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...