fbpx

V období Smrti se nebojte nových začátků, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Vše v životě je jedna velká změna a to je přesně to, co si v následujících dvou týdnech máme uvědomit

Zveřejněno: 24. 5. 2023

Nelpěte na svých starých názorech, protože doba se mění a mění se i naše těla. Již od narození svým způsobem umíráme, je dobré se tomuto procesu neustále přizpůsobovat. Uvědomte si, v jakém sedmiletém cyklu se nacházíte a co pro tento čas je nejlepší dělat. Nelpěte na ničem, o čem víte, že je již „mrtvé“, protože v jiném případě se budete jen trápit. S radostí se vrhněte do všeho, co vám nabízí možnost se posunout dál.

Cimi patří do skupiny severních znamení, které se vyznačují velkou duchovní hloubkou a zároveň se dobře pohybují ve světských záležitostech, protože se o sebe obvykle umí dobře postarat. Abyste se mohli posunout o úroveň dál, bude to vyžadovat odvahu a schopnost jednat jinak, než jste byli zvyklí. Zaměřte se především na způsob, jakým uvažujete. Možná, že vaše myšlenky a názory neodpovídají tomu, co právě ve vašem životě probíhá. Snažte se být tou nejlepší verzí sebe sama a otevřete se novým cestám vývoje.

Hledejte nové myšlenkové vzorce

Můžete pocítit změny jak ve vašem těle, tak ve hmotných záležitostech. Najděte nový způsob toho, jak jíst, cvičit a vydělávat peníze. Doba je příznivá pro všechny pozitivní změny, a tak neváhejte. Nedržte se zpátky, ale zkoušejte a experimentujte se vším novým, co vám přijde zajímavé. Každých sedm let se tělo významně mění a s ním i vaše psychika. Zjistěte si, co to znamená ve vašem konkrétním případě, a zařiďte se podle toho. Co se týká peněz, otevřete se novým druhům příjmů.

S úctou a láskou se rozlučte se vším, o čem ve svém nitru víte, že nejde udržet, a buďte otevření všemu novému. S odvahou se vrhněte do naplňování těch nejodvážnějších snů. Nastává čas, kdy vše může probíhat hladčeji a rychleji, než se zdá.

Je dobré skončit s myšlenkovými vzorci, které vám příliš nepomáhají ke štěstí. Ve svém zaměstnání se učte novým věcem a hledejte příležitosti, kde budete moci projevit mysl začátečníka. To může mít dobrý vliv nejen na vaši mysl, ale i tělo. Když nebudete lpět na starých názorech, omládnete. Setkávejte se s lidmi, kteří jsou o generace mladší, a snažte se s nimi najít společnou řeč a vzájemně se od sebe učte. Vy jim můžete dodat potřebné životní zkušenosti a oni zase znalosti, které budete v budoucnosti potřebovat.

Co vám neprospívá, nepotřebujete

Nastal čas pro pozitivní změny, které však mohou znamenat i ukončení některých vztahů, které pro vás již nejsou žádoucí. Místo abyste byli smutní z toho, že s některými lidmi to není jako dřív, hledejte ty, s nimiž si momentálně rozumíte. Váš sociální prostor se může v následujících dvou týdnech významně proměnit nebo prohloubit. Záleží dost na tom, v jaké vývojové části vztahu se momentálně nacházíte. Buďte ochotni začít znovu a jinak. Každý se neustále mění a někdy jsou tyto změny opravdu výrazné.

Může přijít velká touha skončit se starým snem a začít úplně znova. To může někomu připadat jako velmi kritické období s velkými nároky. Většina lidí nemá ráda změny, což je ale přesně to, k čemu právě dochází. Můžete vnímat radost z nového, nebo lítost nad tím, že to staré končí. S úctou a láskou se rozlučte se vším, o čem ve svém nitru víte, že nejde udržet, a buďte otevření všemu novému. S odvahou se vrhněte do naplňování těch nejodvážnějších snů. Nastává čas, kdy vše může probíhat hladčeji a rychleji, než se zdá.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Čeho se nejvíc bojím?
  • Mám odvahu žít tu nejlepší verzi svého života?
  • Co mi v tom doopravdy brání?
  • Jaké příležitosti a možnosti se mi momentálně nabízejí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Často se sami sebe ptejte, čeho byste na svém smrtelném loži nejvíce litovali.
  • Dobrovolně překračujte svou vlastní komfortní zónu.
  • Ukončete všechny toxické vztahy.
  • Změňte své myšlení tak, aby vás podporovalo. Nemluvte o sobě „zlo“.  

Související…

Období Kukuřice a Rákosu vám může přinést nečekané bohatství, říká astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...