fbpx

Období Kukuřice a Rákosu vám může přinést nečekané bohatství, říká astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná čas, ve kterém je dobré se chopit všech příležitostí, které se vám nabízejí

Zveřejněno: 11. 5. 2023

Posilte svou sebedůvěru a zvyšte svou sebehodnotu, která vám následně může přinést lepší platové podmínky nebo nečekané bohatství, které může být projeveno v rozličných formách. Věnujte svou pozornost i své sexuální energii, která se může ve velké míře probouzet k životu. Nic v sobě nepotlačujte a najděte ty nejvhodnější formy projevu. Neoddělujte lásku těla od lásky duše, protože to vytváří zákonitou disharmonii.

Ben patří do skupiny východních znamení, která mají velkou schopnost zavádět vše nové do společnosti. Znamení Kukuřice je zároveň symbolem hojnosti v jeho rozmanitých formách, a tak se nebojte dát průchod svým vlastním nápadům a najít lidi, kteří vám nejen rozumí, ale jsou schopni vás i ve vašich snahách podpořit. Hledejte ve všem to společné a zároveň si uchovávejte svůj vlastní postoj. Naučte se dát o sobě více vědět a najděte si vlastní způsob sebeprezentace, která vám bude co nejvíc vyhovovat.

Pružné tělo i myšlenky

Snažte se o to, aby vaše tělo bylo jak silné a pevné, tak pružné a ohebné. V tomto ohledu může pomoci jóga v kombinaci s posilováním vlastní vahou těla. Když budete střídat obě dvě polarity, možná zjistíte, že to má vliv i na vaši psychiku. Ne nadarmo se říká: „ve zdravém těle, silný duch“. Experimentujte s různými styly cvičení a řiďte se svou „vnitřní intuicí“. Ve svém zaměstnání se nebojte překročit svou komfortní zónu a vyzkoušejte něco nového, co bude v souladu s vašimi původními záměry.   

Přestože je váš hlas zatím slabý, jednoho dne můžete inspirovat celý svět, pokud jste opravdu přesvědčeni o tom, že to, čemu se momentálně věnujete, má opravdový smysl.

Nastal čas zjistit, zda dokážete své myšlenky změnit a rozšířit je o takové, které jste doposud nevědomky odmítali. Svět se výrazně a rychle mění a to vyžaduje vaši značnou flexibilitu, ale i schopnost být věrní vašim původním záměrům, abyste nakonec dosáhli vašich dlouhodobých cílů. Nebraňte se novým pohledům, ale nenechte se zavalit všemi nápady, kterými vás bude zasypávat okolní svět. Důležitou roli budou hrát různé komunikační kanály, díky kterým si můžete vytvořit síť důležitých kontaktů.

Veďte a nechte se vést

Buďte ochotni se více druhým přizpůsobit, pokud jste ze své vlastní povahy značně nepřizpůsobiví. Na druhou stranu buďte více sami sebou, pokud dáváte druhým až příliš mnoho pozornosti a na své vlastní potřeby zapomínáte. Často si pokládejte otázku: „Kde jsem příliš povolný a kde příliš tvrdohlavý?“ Možná zjistíte, že je  to všechno většinou naopak, než jak by to bylo ideálně. Nechtějte mít za každou cenu vždy pravdu a uvědomte si, že každý má právo na jakýkoliv názor. Více lidem naslouchejte.

Máte příležitost se chopit svého života a přiblížit se tak svému sebeurčení. Nebojte se vystoupit z řad a dát světu najevo, jaké nápady a myšlenky zastáváte. Jděte za svou vášní a vězte, že přestože je váš hlas zatím slabý, jednoho dne můžete inspirovat celý svět, pokud jste opravdu přesvědčeni o tom, že to, čemu se momentálně věnujete, má opravdový smysl. Následujte svou vnitřní radost i vedení a o nic jiného se nestarejte. Když budete dostatečně bdělí, jednoduše rozeznáte, jaký další krok máte učinit. Nechte se vést proudem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám nějakou vášeň?
  • Je mé tělo pružné a silné?
  • Žiji naplněný sexuální život?
  • Jaké příležitosti se mi teď nabízejí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete své sexuální kanály a dejte průchod své vášni.
  • Chopte se aspoň jedné příležitosti, která se naskytne.
  • Ujměte se vedení a pracujte na svém zdravém sebevědomí.

Související…

V období Květiny buďte vděční a plňte si dětské sny, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...