fbpx

V období Králíka oslavujte úspěchy a objevujte nové horizonty, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná krásné období, ve kterém je dobré se zaměřit na různé oslavy, zahajování nových projektů a trávení času s vašimi nejbližšími přáteli. Králík přeje zábavě, potěšení a všem tvůrčím aktivitám. Přemýšlíte-li o zahájení něčeho nového nebo zplození dalšího dítěte, nastává ideální čas. Je však důležité i dobře promyslet, jak velkou zodpovědnost budete muset vynaložit, abyste nově započaté dotáhli do zdárného konce. Otevřete se všemu novému a začněte si naplno užívat života a neberte se příliš vážně.

Zveřejněno: 7. 3. 2023

Králík patří do skupiny jižních znamení, která jsou známa svou tvořivostí, radostností a celkově veselou náturou. Pokud jste během posledních let zvážněli a už se neumíte smát, změňte to v následujících dvou týdnech. Probuďte v sobě vnitřní dítě a začněte si více hrát. Pobývejte ve společnosti lidí, kteří se dovedou smát a bavit se. Koukejte se na různé komedie a ve všem hledejte to dobré, přestože to není na první pohled viditelné. Uvažujete-li o podnikání, není lepšího času začít než v období Králíka.

Radost a úsměvy pro tělo

Uvědomte si více potřeby svého těla. Zvláště ty, které jsou spojeny se schopností přijímat a vyjadřovat radost. Oslavujte svou sexualitu a dovolte si objevovat nové horizonty, o kterých jste doposavad jen snili. Snažíte-li se o nového potomka, je pravděpodobné, že vše poplyne mnohem snadněji. Rovněž se mohou objevit zajímavé pracovní příležitosti v podobě nových zajímavých projektů, které do vašeho života vnesou více hojnosti a spokojenosti. Buďte tedy otevření a dovolte si ve svém životě úspěch.

Oslavte všechno, co se vám za posledních devět měsíců povedlo. Nastává vhodná doba začít něco zcela nového, což může být příchod dítěte nebo nové podnikání či zaměstnání, které se může stát vaším posláním.

Zaměřte se na to, abyste ve svém zaměstnání pocítili větší harmonii a se svými spolupracovníky se více smáli. Někteří lidé nemohou pracovat v přítomnosti lidí, kteří jsou až příliš pochmurní, protože se z nich pak stávají podobní jedinci. Dobře vybírejte prostředí, ve kterém pracujete, protože práce vám zabere třetinu času vašeho dne. Naučte se pracovat s technikou „vnitřního úsměvu“, kterou můžete praktikovat i potají. Jde o to, že energii úsměvu vedete svou pozorností dovnitř svého těla. To může mít příznivý vliv na vaše vnitřní orgány a celkově na celý váš život. Pracujte zodpovědně, ale bavte se u toho.

Budoucnost vytváříte již dnes

Zamyslete se nad tím, zda máte dostatek času na vaše přátele. Pokud ne, je nutné učinit změnu, protože jinak o ně můžete přijít. Pokud si umíte naplánovat svůj a rodinný čas, můžete si naplánovat i ten pro přátele. Když si tento čas nevytvoříte, neuskuteční se snadno. Ve vašem stávajícím partnerství se snažte o větší humor a toleranci vůči jinakostem toho druhého. Pro prohloubení vašeho stávajícího vztahu uvažujte o společném kurzu, kde se můžete všichni něčemu hodnotnému naučit, a ještě se u toho dobře zasmát.

Přichází čas oslav. Králík je posledním třináctidenním obdobím v mayském kalendáři, a tak je dobré oslavit všechno, co se vám za posledních devět měsíců povedlo. Nastává vhodná doba začít něco zcela nového, což může být příchod dítěte nebo nové podnikání či zaměstnání, které se může stát vaším posláním. Králík přináší poselství, že radost v životě je stejně důležitá jako opravdová moudrost. Upřednostňování jednoho před druhým má za následek disharmonii, která vede k neustálé nespokojenosti a rozporu mezi tělem a vaší duší.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jak bych se mohl ještě více těšit ze svého intimního života?
  • Co nového bych chtěl vytvořit?
  • Směji se dostatečně často?
  • Mám dostatek koníčků a zálib?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Radujte se ze svého sexuálního života a obohaťte jej o něco nového.
  • Praktikujte techniku „vnitřního úsměvu“.
  • Započněte projekt, o kterém dlouho uvažujete. Nic neodkládejte.
  • Rozvíjejte svůj vlastní smysl pro humor.    

Související…

Mayský astrolog radí: V období Orla dovolte životu, aby vás obdaroval
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...