fbpx

Mayský astrolog radí: V období Orla dovolte životu, aby vás obdaroval 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém můžete doširoka roztáhnout svá křídla. Orel vám dodá potřebný nadhled a schopnost vidět svůj život z vyšší perspektivy a vy si budete moci uspořádat své životní priority i dalekosáhlé cíle. Požádejte o pomoc vesmír a dovolte mu, ať vám formou různých náhodných setkání a náhlých příležitostí pomůže. Abyste tyto nově příchozí lidi a příležitosti rozeznali, je důležité, abyste měli pevně definované své aspirace a záměry. Pak jen trocha odvahy a zázraky se budou dít ve velkém

Zveřejněno: 22. 2. 2023

Men patří do skupiny západních znamení, která jsou známa svou hlubokomyslností a moudrostí. Orel byl odjakživa silovým zvířetem králů i šamanů a tím byla stvrzena jeho obrovská moc. Dokáže se dívat do všech tří časů, kterými jsou minulost, přítomnost a budoucnost. Přeje snění a umí zacházet s různými věšteckými nástroji, které jen potvrzují jeho hluboký vhled do podstaty bytí. Zesiluje intuici a vyžaduje odvahu dívat se na to, co je opravdu podstatné. Své vhledy korunujte svými činy. Bez nich se nic neuskuteční.

Dary všedního dne

Zamyslete se nad svým spánkem, chůzí, během a sezením. Vždy mějte narovnanou páteř a buďte uvolnění, aby vaše životní energie mohla plynout bez překážek a bloků. Uvědomte si, jak je k vám život štědrý, a vězte, že může být ještě štědřejší, protože jde hlavně o to, zda dovolíte životu, aby vás obdaroval. Chce to důvěru, uvolněnost a pevný záměr. Otevřete se úspěchu, ať to ve vašem případě znamená cokoliv, a buďte vděční za malé i velké dary každodenního dne. Přejte si hojnost i štěstí ve všech směrech.

Nastává opravdu výjimečné období, ve kterém se můžete značně přiblížit svému pravému určení. Roztáhněte doširoka svá křídla a dovolte si vzlétnout ke svým nejtajnějším životním snům. 

Nastal čas dát svému momentálnímu povolání hlubší smysl, abyste nakonec mohli žít svým posláním. Pokud jste momentálně v zaměstnání, které vás zcela neuspokojuje, berte ho jako nutný stupínek k vašemu cíli, což znamená na něj nezapomenout a čas od času si ho připomenout. Orel vám může ukázat netradiční cesty, které můžete objevit ve chvílích ticha, kdy se odpoutáte od každodenních výzev a problémů. Připomeňte si přirozené právo mít takové zaměstnání, které bude odrazem vašich nejhlubších hodnot a ideálů.

Vykročte vstříc svým snům

Vložte do vztahů své největší kvality a obklopte se lidmi, kteří to dokážou nejen ocenit, ale stejným způsobem se chovají k vám. Nepobývejte příliš dlouho v přítomnosti lidí, kteří mají tendenci si neustále na něco stěžovat, protože pozornost, kterou těmto lidem věnujete, můžete použít mnohem efektivněji. Zapisujte si pravidelně své sny, které mohou mít v následujících dvou týdnech velkou sílu a mohou přinést silnou vizi, která vás opět nabije energií. Pochopíte, že život nad vámi neustále bdí a chce po vás to nejlepší. 

Nastává opravdu výjimečné období, ve kterém se můžete značně přiblížit svému pravému určení. Nepochybujte o svých snech, protože tak jen oslabujete sami sebe. Roztáhněte doširoka svá křídla a dovolte si vzlétnout ke svým nejtajnějším životním snům. Mějte odvahu důvěřovat životu, přestože zatím nevidíte, jak svých cílů dosáhnete. Jen jim vykročte vstříc a již se neotáčejte zpět. Dívejte se k Slunci s důvěrou, že vás silná a mocná křídla orla dostanou na místo, po kterém ze svého nejhlubšího nitra toužíte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým momentálním životem?
  • Co pro to mohu udělat?
  • Jak bych nejlépe definoval svou životní vizi?
  • Jaké možnosti mi život nabízí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete se síle snění.
  • Mějte odvahu učinit kvantový skok ve vašem vývoji.
  • Hledejte přítomnost lidí, kteří vám rozumí beze slov a podporují vás.
  • Přejte si vše dobré pro sebe, své blízké i pro celý svět.   

Související…

V období Větru buďte sami sobě nejlepším přítelem, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...