fbpx

V období Vody odpusťte a otevřete se zázrakům života, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, kdy se můžete odvážně pustit do realizace svých budoucích cílů a vizí. Rozlučte se s veškerou minulostí a ponořte se do tohoto přítomného okamžiku, kde můžete tvořit svou ideální budoucnost. Očistěte svou mysl, tělo i ducha. Odpusťte těm, na které se již dlouho zlobíte a kteří možná už ani nejsou na tomto světě. Nejdříve však odpusťte sami sobě, protože vy jste ti nejdůležitější. Z vás všechno ostatní vychází, a tak se neopomíjejte. Poděkujte svému „minulému Já“ a vítejte toho, kdo přichází na svět

Zveřejněno: 27. 1. 2023

Muluc patří do skupiny východních znamení, která jsou známa svou schopností druhé inspirovat a vytvářet nové formy. Kolem prvního února se slaví jeden z osmi hlavních ohnivých svátků, kdy můžete poprosit o ochranu vašeho domova a oslavovat pomalu přicházející jaro, které započne v březnu jarní rovnodenností. Toto mezidobí je tedy jakýmsi přechodem mezi starým a novým. Sepište si ty nejodvážnější sny o budoucnosti a oslavte je v kruhu svých přátel.

Začněte léčit tělo i duši

Nastává vhodný čas pro různé druhy detoxikací a léčení vašeho fyzického těla. Experimentujte s různými novými přístupy a hledejte ty nejefektivnější a nejpříjemnější. Vhodné je otužování a práce s dechem. Nechte si pomoci od odborníků, kteří se na tato témata dlouhodobě zaměřují. Co se týká financí, zaměřte se na větší průzračnost toků vašich příjmů a výdajů. Méně občas znamená více, a tak se za každou cenu nepřemáhejte. Využijte výhodu moderních technologií ve svůj prospěch.

Nastává mocné období, kde se můžete značně osvobodit od tíhy vaší minulosti. Nejsnadnější způsob je se totálně zaměřit na to, co chcete žít v časech budoucích, a vše uskutečňovat rovnou v přítomnosti, jako by se tak už dělo.

Zbavte se všech omezujících myšlenek a starostí, které nemůžete vyřešit ihned. Odpusťte nějakému kolegovi v práci nebo zaměstnavateli a zaměřte se na efektivní spolupráci s lidmi, kteří mluví vaší řečí. Těm ostatním se vyhýbejte. Není třeba každého konfrontovat, protože život je ve své podstatě velmi spravedlivý. Na každého jednou dojde a ten, kdo ubližuje druhým, v podstatě ubližuje hlavně sám sobě. Pracujte s pozitivními přesvědčeními jako s mantrami. Najděte si jednu ústřední a té se věnujte.

Odpuštění snímá tíhu minulosti

Je velmi pravděpodobné, že si vzpomenete na někoho, kdo vám v minulostí nebo v nedávné době ublížil. Období Vody je časem hlubokého odpuštění těm, kteří zranili naši duši. Pokud nikdo takový ve vašem okolí není, pogratulujte si a otevřete se zázrakům života. Ve svých partnerských vztazích se nevracejte k minulosti, která už pominula. Oceňte snahu svého partnera být lepším člověkem. Zaměřte se rovněž na své přátele z dětství nebo současnosti. Máte-li pocit, že jste sami někomu ublížili, omluvte se.

Nastává mocné období, kdy se můžete značně osvobodit od tíhy vaší minulosti. Nejsnadnější způsob je se totálně zaměřit na to, co chcete žít v časech budoucích, a vše uskutečňovat rovnou v přítomnosti, jako by se tak už dělo. Naučte se různým dechovým technikám a seznamte se s léčivou silou vody. Můžete se otužovat nebo si pravidelně připravovat různé bylinné horké koupele. Nebo začněte pravidelně chodit plavat se svými přáteli. Naučte se informovat vodu svými vlastními modlitbami, které vychází z vašeho srdce.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Je někdo, komu bych mohl odpustit?
  • Odpustil jsem sám sobě?
  • Jak mohu nejlépe detoxikovat své fyzické tělo?
  • Jsem spokojený se svými vlastními myšlenkami?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně se otužujte nebo experimentujte s bylinnými koupelemi.
  • Odpusťte sobě i druhým.
  • Častěji pobývejte v přítomnosti řek, jezer a moří.
  • S úctou se rozlučte se vším, co tvořilo vaše „minulé Já“.

Související…

V období Sovy a Supa zhodnoťte dosavadní životní cestu, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...