fbpx

V období Sovy a Supa zhodnoťte dosavadní životní cestu, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

I nadále je dobré pokračovat ve velkém úklidu a rekapitulaci toho, čím jste v minulém roce nebo letech prošli.

Zveřejněno: 14. 1. 2023

Ocitáme se v čase, kdy máme šanci začít znovu, a tak se poučte z chyb minulých, které vás nakonec učiní lepšími lidmi. Žádný člověk není bez chyb, protože chyby jsou nedílnou součástí školy života, která z nás má učinit tu nejlepší verzi sebe sama. Každý z nás má svůj jedinečný příběh, a tak se nesrovnávejte s jinými lidmi. Je dobré znát jejich příběhy, abyste se mohli inspirovat nebo určitých cest vyvarovat.

Cib patří do skupiny jižních znamení, která jsou charakteristická tvořivostí, veselostí a velkou produktivitou. Zároveň je ze všech těchto znamení nejvážnější a má tendenci k hluboké introspekci. Má pevné vazby k tradicím, které si dokázaly uchovat své poznání napříč zkouškou času. V následujících dvou týdnech můžete dojít k hlubšímu uvědomění sebe sama, což může vést k důležitým životním rozhodnutím. Než ho však učiníte, věnujte se pravidelné meditaci a zhodnoťte svou dosavadní životní cestu.

Staré ustoupí novému

Uvědomte si svůj fyzický věk a přizpůsobte mu své každodenní návyky. Pokud jste byli v mládí zvyklí pít hodně alkohol a nečinilo vám to žádné problémy, můžete zjistit, že teď je to už jinak. Vytvořte si nové rutiny, které vás budou v životě posilovat a podporovat. Změňte způsob stravování, dostatečně dlouho spěte a pravidelně cvičte. Co se týká financí, zamyslete se nad tím, jak tuto oblast vylepšit. Poučte se ze své minulosti.

Můžete značně prohloubit svou moudrost a rozvinout úctu k předkům a tradicím. Napište si svůj životopis ve třetí osobě a dívejte se na sebe z pohledu svého ideálního budoucího já.

Nastal také čas se hlouběji zamyslet nad kariérou. Pracujete v oblasti, která vás opravdu naplňuje? Nezapomněli jste na své původní záměry? Nezasekli jste se v půli cesty? Mnoho z vás zjistí, že je v oblasti vašeho zaměstnání potřeba učinit důležité změny. Můžete posunout své podnikání na další úroveň nebo ho zcela změnit. Někteří lidé pocítí velkou potřebu pustit se konečně do toho, co jim dává opravdový smysl. To vyžaduje nejen odvahu, ale i schopnost převzít zodpovědnost za svůj život.

Budoucí já zhodnotí současné vztahy

Mnoho lidí bude stát před důležitým rozhodnutím, zda v určitých vztazích pokračovat nebo je s úctou ukončit. Pokud někdo z vašeho života chce odejít, nebraňte mu. Na druhou stranu, pokud k vám přijde nová láska, nebojte se otevřít své srdce. Potřebujete nevinnost, abyste milovali plně, a využít svých dosavadních zkušeností, abyste mohli milovat lépe. Očistěte se od všech nezdravých vztahů minulosti a vraťte si z nich sílu, která vám právem náleží. Zamyslete se nad vztahy k důležitým autoritám vašeho života.

Nastává období, ve kterém můžete značně prohloubit svou moudrost a rozvinout úctu k předkům a tradicím. Zároveň v sobě můžete objevit dar aktualizovat poznání minulosti s nynější dobou. Budete-li mít čas a energii, věnujte se důsledné rekapitulaci vašeho celého životního příběhu. Během rozpomínání používejte vědomě svůj dech, který může mít uklidňující a léčivý vliv na vaše znovuprobuzené pocity, které se mohou při různých vzpomínkách objevit. Napište si svůj životopis ve třetí osobě a dívejte se na sebe z pohledu svého ideálního budoucího já.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám odvahu znovu milovat?
  • Co začíná a co se ukončuje?
  • Umím meditovat?
  • Dokážu si vzpomenout na své dětství?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Učiňte celkovou rekapitulaci svého dosavadního života.
  • Napište svůj životopis ve třetí osobě.
  • Inspirujte se moudrostí starých kultur.
  • Mějte odvahu vstoupit do dalšího cyklu, ať to znamená cokoliv.

Související…

Mayský astrolog: V období Noci a Domu vytvořte prostor pro to nové, co přijde
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...