fbpx

Mayský astrolog: V období Deště a Bouře sledujte znamení a zapisujte si sny 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém je velmi důležité ohlídat kvalitu vašich myšlenek, protože na co se zaměříte, to se ve vašem životě bude realizovat s mnohem větší silou než obvykle. Vezměte kormidlo do svých rukou a vyhýbejte se všem komplikovaným lidem, katastrofálním scénářům a buďte k sobě laskavější než doposavad

Zveřejněno: 19. 9. 2022

Déšť a Bouře (1-Cauac) patří do skupiny západních znamení, která jsou známa svou potřebou hluboké introspekce. Zároveň stupujeme do další části roku, který nazýváme podzimem. S tím jsou často spojené přílišné obavy a nejistota. Nenechte se strhnout kolektivními vlivy a zaměřujte se na tvoření vaší ideální budoucnosti. Mohou se dít zázraky, pokud požádáte o pomoc vyšší síly. Pokud v ně nevěříte, přijdete o velkou pomoc, která vám může ušetřit mnoho sil, jež byste jinak mohli věnovat tomu, co vás doopravdy naplňuje.

Nezanedbávejte potřeby svého těla. Nepracujte příliš, ale spíš se zaměřte na efektivitu. Bude lepší, když se zbavíte všech podezřelých aktivit a projektů, které vám jen kradou pozornost a energii. Zbavujte se škodlivin tím, že vyzkoušíte dvoudenní půst, nebo zkuste bezmasou stravu a sledujte, jak se budete za dva týdny cítit. Dodržujte spánkový i pitný režim, a co se týká financí, rozjímejte nad tím, co byste se svými prostředky mohli v budoucnu udělat. Vše si zapisujte.

V retrográdní pasti

Zkuste se vyhnout veškerému stresu, přestože to může být v tomto čase poněkud obtížné. Vliv retrográdního Merkuru je v plné síle, způsobuje nečekané potíže v různých formách komunikace a ovlivňuje i dopravu. Na schůzky jezděte včas a vše si předem ověřujte, protože chaosem prochází celý kolektiv.

Je jen na vás, zda váš život bude plodným deštěm, nebo divokou bouří. Záleží jen na vaší pozornosti.

Více pracujte s pozitivními afirmacemi a vězte, že z dlouhodobého hlediska je to velmi výhodná investice. Přeměňte svou mysl tak, aby vám pomáhala a neškodila. Je jen na vás, kam svou pozornost zaměříte.

Pěstujte si vztahy

Zaměřte se více na své přátelské, partnerské a kolegiální vztahy. Zamyslete se nad tím, s kým nejčastěji trávíte svůj drahocenný čas. Někdy se stává, že z pracovních důvodů je člověk neustále konfrontován s lidmi, se kterými vlastně vůbec nechce být.

Dejte přednost lidem, které máte opravdu rádi, a těm ostatním mile, ale rozhodně nastavte své hranice. Nezanedbávejte své blízké, protože vztahy jsou jako květiny. Když je nezaléváte, hynou. Nebo, jak se říká, co sejde z očí, sejde z mysli. Žijte tak, aby to nebyl váš případ.

V rovině ducha

Mohou se dít doslova zázraky, ale je důležité, aby se pro ně vytvořil prostor. Sledujte různé synchronicity a opakující se znamení, kterými s vámi navazuje kontakt život sám. Naučte se meditovat nebo prohlubte svou současnou praxi.

Sny si začněte pravidelně zapisovat, protože skrze ně může přijít hluboké léčení, učení nebo varování. Naučte se svým snům rozumět a využijte jejich moudrost ve svém každodenním životě. Je jen na vás, zda váš život bude plodným deštěm, nebo divokou bouří. Záleží jen na vaší pozornosti. Co s ní tedy hodláte udělat?

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím meditovat?
  • Rozumím svým snům?
  • Stalo se v poslední době něco, co změnilo mé vnímání světa?
  • Jsem spokojený se svými současnými vztahy?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Častěji se setkávejte se svými přáteli.
  • Naučte se vykládat sny nebo se zajímejte o lucidní snění.
  • Meditujte aspoň dvacet minut denně.
  • Sledujte různé opakující se situace ve vašem životě.

Související…

V období Smrti buďte štědří a proměňte své myšlenky, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...