fbpx

V období Hada zatočte se zlozvyky a prohlubte svůj intimní život, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém se může probudit mnoho energie, kterou lze využít jak konstruktivním, tak destruktivním způsobem. Volba závisí jen na vás, a tak si dávejte patřičný pozor na to, čemu věnujete svou cennou pozornost. Nezaměřujte se na negativní stránky lidí okolo vás, ale pobývejte častěji s těmi, se kterými se můžete vzájemně podpořit. Ve vzduchu jsou zajímavé příležitosti, ze kterých mohou plynout nemalé výhody. Budete-li mít odvahu jít za svou vášní, očekávejte zázraky

Zveřejněno: 15. 10. 2022

Období Hada (1-Chicchan) patří do skupiny znamení, která mají velkou schopnost pomoci lidem, aby začali nové projekty a nadchli svými progresivními myšlenkami ostatní. Jelikož se zároveň ocitáme v čase Vah a Štíra, zaměřte se na kvalitu prožívání vašich nejdůležitějších vztahů. Pracujte na svých partnerských vztazích a obnovte vášeň, která se vlivem času a dlouhodobého náročného období mohla vytratit. Nebojte se vyjádřit své pravé pocity a se svými nejbližšími pracujte na lepší komunikaci. A to se netýká jenom slov. Vyhýbejte se nejasným a manipulativním lidem.

V hadím těle

Během tohoto třináctidenní můžete pocítit větší potřebu intimity s vaším současným partnerem a zvýšení libida. Jděte za svou vášní, a to nejen v posteli, ale i ve vašem pracovním životě. Dobrý sexuální život vám může pomoci probudit neobvyklé tvůrčí síly, které se mohou projevit i ve vašem podnikání i ve vztahu k penězům.

Dobře sledujte své okolí, protože se mohou objevit velké pracovní nebo obchodní příležitosti, které vám mohou pomoci překonat nelehké životní období, v němž se nachází celá lidská společnost.

Se soucitem a pochopením

Aktivně se věnujte svým pracovním úkolům a nic neodkládejte. V žádném případě se nenechte vmanipulovat do sporů druhých lidí, se kterými nemáte vlastně nic společného. O nikom nemluvte v jeho nepřítomnosti a snažte se dívat na všechny své kolegy z pozice soucitu a pochopení.

Mluvte o svých stínech nemilosrdně a upřímně, protože to může být začátek velké proměny vašeho vědomí.

Uvědomte si, že každý včetně vás samotných je v nějakém ohledu zraněný a nejistý. Naučte se důležitým autoritám ve vašem životě nastavit zdravé a pevné hranice, abyste spolu mohli v budoucnosti vycházet ještě lépe.

Co se týká vašich vztahů

Možná si budete více všímat vlastností, které byste raději zametli pod koberec, což se může týkat jak vašich nejbližších, tak vašich vlastních stínů. Najděte někoho důvěryhodného, komu se se svými problémy můžete otevřeně svěřit, aniž by vás dotyčný soudil.

Mluvte o svých stínech nemilosrdně a upřímně, protože to může být začátek velké proměny vašeho vědomí. Naučte se vnímat skryté potřeby vašich nejbližších a hlavně nezapomeňte na ty své, protože když budete sami sebe zanedbávat, nikam to nepovede.

Vyměňte slabost za sílu

Nastává velká příležitost, jak zatočit se svými zlozvyky a závislostmi, které vás možná tížily mnoho let. Můžete některé zcela vykořenit nebo minimálně oslabit. V horším případě se jejich síla může ještě zvětšit.

To, jak to dopadne, záleží na vašem odhodlání a odvaze, kterou v sobě budete muset probudit. Obětujte aspoň jednu svou slabost a nahraďte ji něčím, co vám dodá sílu a posílí charakter. Věnujte se naplno své duchovní cestě, ať to pro vás znamená cokoliv. Had vám dodá sílu i schopnost se zcela vnitřně proměnit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • V čem spočívá má největší životní vášeň?
  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Existuje v mém životě velká příležitost, kterou přehlížím a odkládám?
  • V čem spočívá můj největší stín?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete své sexuální kanály a prohlubte svůj intimní život.
  • Věnujte se nějaké tvůrčí činnosti.
  • Zbavte se aspoň jednoho zlozvyku a nahraďte ho novým pozitivním návykem.
  • Vyzkoušejte jógu, tantru nebo se naučte tančit.

Související…

Mayský astrolog: V období Byliny a Cesty se naučte léčit a inspirujte ostatní
Robert Policar
                        

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...