fbpx

Mayský astrolog: V období Byliny a Cesty se naučte léčit a inspirujte ostatní 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, ve kterém se můžete zaměřit na posílení vašich partnerských, rodinných, přátelských a kolegiálních vztahů. Hledejte v druhých krásu, která časem roste. Vy sami pečujte nejen o svůj vzhled a zdraví, ale zároveň se snažte být tou nejlepší verzí sebe sama. Pobývejte častěji v přítomnosti lidí, které máte opravdu rádi, a vězte, že to, co se vám na nich líbí, máte trochu v sobě i vy, protože jinak byste si toho ani nevšimli. Navštěvujte různé umělecké galerie, zábavné společenské akce a divadla

Zveřejněno: 2. 10. 2022

Eb patří do skupiny jižních znamení, která jsou známa veselostí a kreativitou. Nicméně se ocitáme v podzimní části roku, kdy má hodně lidí tendenci příliš vážně přemýšlet, a tak si radost trochu i kazit. Čas retrográdního Merkura je u konce, a tak se naplno vložte do všech aktivit, které prošly zkouškou času minulého měsíce. Pokud počáteční nadšení zůstalo, mohou být vaše nové aktivity úspěšné. Vše ostatní nechte odeznít jako sen, který se vám včera zdál. Kupte si něco krásného a snažte se zlepšit vztah ke svému fyzickému tělu i mysli.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Pořiďte si něco, po čem už dlouho toužíte. Důležité je, aby to oslovilo i vaše smysly. Rozviňte v sobě smysl pro estetiku. Zajděte si na léčivou masáž, kde se budou používat aromatické vůně, které jsou vám příjemné. Pokud se vyloženě nevyžíváte v masochistických praktikách, buďte k sobě citlivější. Naučte se sami léčit, protože tato dovednost je jedním z mnoha aspektů lidské bytosti. Stačí, když ve vás vznikne upřímné přání druhým pomáhat, a brzy vás život obklopí rozmanitými možnostmi.

V rovině mysli

Ponořte se do všech možných pracovních výzev a nových projektů. Nebojte se krok za krokem zavádět nové přístupy a požádejte své kolegy o pomoc. Ve více lidech se toho více zvládne, a tak může vzniknout nejedno přátelství. Pokud ve své mysli objevíte jeden neustále se opakující dominantní vzorec myšlení, měli byste ho změnit. Nahraďte ho myšlenkovou formou, kterou byste chtěli jednoho dne opravdu žít. Nečekejte, až ten moment přijde, ale změňte hlas své vlastní mysl teď hned.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se na nejlepší a nejkrásnější charakterové rysy vašich nejbližších. Pokud jste sami, vyjděte do světa a seznamujte se s novými lidmi, kteří jsou vám něčím sympatičtí. Máte velkou šanci někoho spřízněného potkat. Jste-li v dlouhodobém partnerském vztahu, možná se budete muset více snažit, abyste na to hezké jednou provždy nezapomněli. Nečekejte na to, až se změní ten druhý, ale sami se snažte být tím, koho byste chtěli mít vedle sebe. Nenechte se zmást povrchní krásou těla, ale hledejte krásu duše, která časem roste.

V rovině ducha

Nastává čas, kdy si můžete uvědomit své vlastní léčitelské, umělecké nebo terapeutické nadání. Zamyslete se sami nad sebou, jak byste mohli učinit tento svět krásnějším místem ve vesmíru. Jaké máte dary? Co je na vás opravdu krásné? Co se po vás chce, a přitom vám to také činí dobře? Někdo pomáhá uměním, druhý nasloucháním, třetí praktickou pomocí a jiný jen svou přítomností. Každý má svůj vlastní způsob a vy najděte ten svůj. Nemusíte se stát profesionálním terapeutem. Můžete být jen krásným člověkem, který inspirujte svou rodinu, přátele a všechny, s kým se setká.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co pro mne znamená krása?
  • Toužím druhým pomáhat?
  • Cítím se dobře ve svém fyzickém těle?
  • Jím zdravě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Navštěvujte různé společenské akce, divadla a jiné události.
  • Hledejte v druhých krásu, která přetrvává.
  • Navštivte svého oblíbeného terapeuta nebo maséra.
  • Rozvíjejte svou uměleckou mysl.               

Související…

Mayský astrolog: V období Deště a Bouře sledujte znamení a zapisujte si sny
Robert Policar
        

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...