fbpx

V období Smrti buďte štědří a proměňte své myšlenky, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém máte velkou příležitost si ve svém životě udělat větší pořádek, a tím začít novou etapu ve vašem jedinečném příběhu, který chtě nechtě utváříte. Odevzdejte životu co nejvíce věcí, myšlenek i toxických vztahů, aby se vám ulevilo a mohli jste se plnou pozorností věnovat tomu, co je pro vás opravdu důležité

Zveřejněno: 6. 9. 2022

Období Smrti (1-Cimi) patří do skupiny severních znamení, která jsou nejen velmi pragmaticky zaměřená, ale současně v sobě nosí obrovskou duchovní moudrost. Smrt nám neustále připomíná nelítostnou pravdu o tom, že naprosto vše, co je viditelné, je zároveň pomíjivé. Může být skvělým rádcem pro život nebo „bubákem“, před kterým se můžeme snažit celý život schovávat, ale stejně si nás jednoho dne najde a bude nás konfrontovat. Žijte tak, abyste na sklonku svého života ničeho nelitovali.

Vytvářejte si nové zdravé návyky, které vám v budoucích časech dodají více energie, radosti a naplnění. Můžete experimentovat s různými detoxikačními metodami, které zaručí, že se vaše fyzické tělo bude cítit lépe. Zaměřte se i na svou momentální finanční situaci a také na to, abyste svou činností eliminovali všechny zbytečné výdaje. To později může vést k vytváření potřebných rezerv, které vám dodají pocit bezpečí. Naučte se být štědří a dávejte druhým to, co už sami nepoužíváte.

Uvědomte si kvalitu vztahů na pracovišti a snažte se o jejich zlepšení konkrétními činy.

Zaměřte se na proměnu vašich myšlenek tak, aby vás více podporovaly a pomáhaly vám, namísto toho, aby vás neustále stresovaly, nebo dokonce ponižovaly. Můžete intenzivněji pracovat s afirmacemi, které budou v souladu s vašimi momentálními záměry. Uvědomte si kvalitu vztahů na pracovišti a snažte se o jejich zlepšení konkrétními činy. Zamyslete se rovněž nad tím, zda opravdu děláte práci, která vás naplňuje, a pokud ne, tak se rozhodněte vypracovat představu vašeho ideálního zaměstnání, kterou zaznamenáte na papír.

Zkuste se změnit k lepšímu

Nebuďte tak kritičtí ke svému protějšku, ale snažte se vzít iniciativu do svých rukou tím, že ze sebe učiníte nejlepší verzi sebe sama. Pak bude jasné, že jakékoliv kritické poznámky druhých nenáleží vám, ale těm, kdo je sami vznesli.

Některé vztahy mohou dojít k přirozenému konci, nové mohou v tomto období začít. V každém případě se bude muset něco změnit, protože kdyby vše zůstalo jako předtím, může to být velmi frustrující. Nečekejte, až se druzí změní, ale sami buďte příkladem toho, co chcete žít.

Co ještě zažít?

Nastává významný čas, kdy můžete cítit velkou potřebu ve svém životě opravdu něco změnit. Přestože fyzická smrt obvykle bývá jenom jedna, duše během své cesty životem umírá mnohokrát. Každý konec jednoho příběhu otevírá začátek dalšího.

Tento nekonečně záhadný a ve své podstatě krásný aspekt existence nám může pomoci utvářet sen našeho života. Zamyslete se nad tím, co byste chtěli ve svém životě ještě zažít, a rozhodněte se, že to zažijete. Vytvořte si podmínky, které vám vaši cestu usnadní.

Doporučené otázky pro toto období:

  • V jakém sedmiletém cyklu se nacházím a co to pro mě znamená?
  • Čeho se nejvíc bojím a proč?
  • Mám odvahu učinit krok do neznáma?
  • Vládne v mém životě pořádek?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Darujte druhým to, co sami nepoužíváte.
  • Intenzivně uklízejte a dělejte si ve svém životě pořádek.
  • Zamyslete se nad svým životním posláním a povoláním.
  • Žijte tak, abyste na sklonku života ničeho nelitovali.  

Související…

V období Jelena naslouchejte šepotu lesa a sdílejte zkušenosti, radí astrolog
Robert Policar
                  

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...