fbpx

V období Jelena naslouchejte šepotu lesa a sdílejte zkušenosti, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává nádherný čas, ve kterém si můžete připomenout své životní poslání, a pokud jste na ně ještě nepřišli, využijte síly Jelena k tomu, aby vám ukázal vaši jedinečnou a neopakovatelnou cestu životem. Naslouchejte moudrosti přírody, mudrců i svého vlastního srdce. Mějte odvahu požádat někoho zkušeného o radu, ale rozhodnutí udělejte vždy za sebe. Pobývejte častěji v lesích a cvičte se v meditaci. Inspirace, která tam může přijít, může doslova změnit vaše životní směřování

Zveřejněno: 29. 7. 2022

Období Jelena (1-Manik) nám připomíná, abychom všemu dali hlubší smysl a naučili se svou životní moudrost a zkušenosti s druhými sdílet, pokud o ně projeví zájem. Zaměřte se na klíčové oblasti, které jsou pro vás momentálně nejdůležitější, a ujistěte se o smysluplnosti svého konání. Častěji pobývejte v přírodě a čekejte na inspiraci, která může přijít, pokud ve svém úsilí vytrváte. Doporučuji si vyhradit aspoň jeden celý den, abyste měli potřebný čas a prostor se hluboce zamyslet nad svým dosavadním životem.

S péčí o tělo

Uvědomte si, jak je důležité se ke svému tělu chovat zodpovědně. Fyzické tělo je nedílnou součástí toho, čemu se říká lidská bytost. Slouží vám celý život a stejně jako vaše duše potřebuje lásku a péči.

Ta nejhlubší modrost sídlí ve vašem srdci a v přírodě.

Jezte zdravěji a pravidelně cvičte. Najděte si dobrého učitele jógy, čchi-kungu nebo jiných podobných směrů, které se zaměřují na zlepšení vašeho fyzického i psychického stavu. Vyhledávejte důvěryhodné odborníky na současnou ekonomickou situaci. Možná přijde příležitost, jak ji využít.

Práce a poslání

Zamyslete se nad svou současnou a budoucí prací. Jak vypadá vaše zaměstnání snů? Už tam jste, nebo jste teprve na cestě? Nezabloudili jste? Připomeňte si své poslání a pracujte na tom, aby jednoho dne splynulo s vaším povoláním.

Jelen vám může ukázat cestu, jak toho dosáhnout. Více se bavte se staršími lidmi, kteří ve svém životě dosáhli toho, co si přáli. Poučte se z jejich příběhů a v mnohém se inspirujte. Rozvíjejte svou tvůrčí činnost, která ve vás může probudit talenty, které jste ani netušili.

Moudrost v srdci

Budete mít zřejmě větší potřebu nastavit druhým takové hranice, abyste mohli najít prostor pro svou vlastní činnost. Můžete rovněž pocítit potřebu prohloubit vaše vztahy novým společným zájmem nebo koníčkem.

Pokud si s nějakým životním tématem nevíte rady, navštěvujte různé učitele, terapeuty nebo jiné moudré lidi a svěřte se jim se svou stávající situací. Můžete najít dokonce svého duchovního učitele, pokud o něco takového stojíte. Pamatujte však, že ta nejhlubší moudrost sídlí ve vašem srdci a v přírodě.

S duší do lesa

Nastává velmi příhodný čas pro prohloubení vaší jedinečné duchovní cesty. Odmítněte se věnovat všemu, co neodráží vaši esenci. Čas plyne rychle, a tak neztrácejte čas s něčím, co je „nějaké“. Vyzkoušejte pobyt v přírodě o samotě.

Rozjímejte nad svým životem a čekejte na posvátného jelena, který vám může odhalit nemalá tajemství o vašem lidském příběhu. Naslouchejte šepotu lesa a odhalte tajemství, která v knihách nenajdete. Když si budete ze srdce přát odpovědi na otázky vaší duše, přijdou silným a nečekaným způsobem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Znám svou životní vizi?
  • Žiji život, který odráží mé pravé vnitřní „Já“?
  • Jsou mé vztahy naplňující, nebo potřebují oživit?
  • Jak bych mohl posílit své spojení s duchem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Vytvořte si vision-board nebo uskutečněte vision-quest.
  • Dovolte si být tím, kým se skutečně cítíte být.
  • Oživte své nejbližší vztahy se zájmem o společné záliby a koníčky.
  • Buďte co nejčastěji v přírodě a naučte se meditovat.              

Související…

Mayský astrolog: V období Jaguára nekopírujte cesty jiných a rozvíjejte vyšší smysly
Robert Policar
                                

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...