fbpx

Mayský astrolog: V období Slunce a Květiny objevujte krásu tvůrčí mysli 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává období, ve kterém se můžete vrhnout do všelijakých oslav a společenských událostí, kde se budete moci uvolnit a užít si skvělé společnosti a možná se i něco nového naučit. Poděkujte všem předkům, kteří vám předcházeli a něco dobrého vykonali. Uvědomte si, že jejich dary a talenty spočívají ve vás a můžete po nich kdykoliv sáhnout. Pořiďte si deník vděčnosti a každý den napište večer aspoň tři věci, za které můžete být vděční. Vyjádřete životu opravdovou vděčnost a očekávejte ještě více zázraků

Zveřejněno: 11. 8. 2022

Období Slunce a Květiny (Ahau) je vysoce idealistické a tvořivé. A tvorba je přesně to, čemu bychom se měli věnovat intenzivněji. Připomeňte si své koníčky a rozhodněte se, že se jim budete naplno věnovat. Neodkládejte svou radost na zítra, ale ponořte se do tohoto přítomného okamžiku. Rozviňte svého vnitřního umělce nebo umělkyni a ukažte světu, co se ve vás skrývá. Mějte odvahu zazářit a obohatit tento svět vaší jedinečnou esencí. Probuďte své vnitřní dítě k životu a více si se sebou hrajte. Splňte si aspoň jeden dosud nesplněný dětský sen.

Věnujte se více svému intimnímu životu a obohaťte ho o něco nového. Vnímejte své tělo jako posvátný chrám, o který je dobré se starat s tou největší péčí. Pravidelně cvičte, a pokud neumíte tancovat, naučte se to. V materiálních záležitostech se může dařit a mohou přijít příležitosti, které jsou spojeny s úsilím vašich dávných předků. Pokud přijde nabídka, která se vám bude líbit, nepochybujte o tom, že je to dar z nebes. Poděkujte svým vnitřním orgánům za jejich činnost i dokonalé zdraví.

V rovině mysli

Nastává čas se ponořit trochu hlouběji a objevit krásu vaší tvůrčí mysli. Pravidelně meditujte. Ze začátku, pokud s meditací nemáte zkušenosti, zkuste pět minut a postupně tuto dobu protahujte až na dvacet minut.

Naslouchejte tichu uvnitř svého srdce a rozviňte v sobě klid a mír. Můžete si představit, že vám v srdci rozkvétá růže nebo září Slunce. V pracovní oblasti se snažte napravit všechny disharmonické vztahy k určitým lidem, protože ve své podstatě všichni jedno jsme. Můžete například uspořádat pracovní večírek.

Co se týká vašich vztahů

Může dojít k zajímavým setkáním a milosti, která se týká dlouhodobých nevyřčených sporů v rodině. Pokud se vám v následujících dvou týdnech bude zdát o vašich předcích, vnímejte tyto sny jako obzvlášť důležité a snažte se je důkladně vyložit i uctít konkrétními činy.

Ahau nám připomíná, že jsme se všemi lidmi totálně propojeni, a to dokonce i s těmi, kteří již nejsou na tomto světě, ale stále je nosíme ve svém srdci. Pravidelně se otevírejte vyššímu dobru a přejte sobě i všem to největší možné štěstí.

V rovině ducha

Nastává krásný čas, kdy se mohou samovolně probouzet vaše vyšší smysly a nečekané duchovní dary a talenty, které pak můžete využít ve svém každodenním životě. Pokud tento proces chcete zaznamenat, více se zajímejte o příběhy vašich slavných nebo jinak silných předků.

Zajímejte se tentokrát hlavně o příběhy, které v sobě mají sílu i pozitivní vliv. Stíny na čas nechte stranou, protože těmi se budeme zaobírat jindy. Praktikujte vděčnost a oslavujte život, jak nejlépe dovedete. Přichází čas milosti a malých i velkých zázraků.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Těším se ze svého fyzického těla?
  • Jakému umění se chci naučit?
  • V jaké společnosti se cítím přirozeně?
  • Umím meditovat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Dovolte si prožívat více radosti i vášně.
  • Pravidelně meditujte nebo pište básně.
  • Pořádejte oslavy a choďte více do společnosti.
  • Věnujte se více svému vnitřnímu dítěti nebo dětem všeobecně.

Související…

V období Jelena naslouchejte šepotu lesa a sdílejte zkušenosti, radí astrolog
Robert Policar
                                               

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...