fbpx

Designové byty na Ořechovce mají skutečně všechno, o čem při plánování nového bydlení, kde dost možná strávíte několik dalších dekád svého života, můžete přemýšlet

Zveřejněno: 18. 2. 2022

S novým letopočtem přichází řada výzev a předsevzetí. Někteří lidé si hledají novou práci, jiní zařizují členství ve fitcentru nebo pořizují kvalitní sportovní náčiní. Často se stává také to, že s novým rokem a příchodem dalších životních milníků začínáme přemýšlet o novém bydlení. Právě těm, kteří by chtěli s klíčem v ruce a nadšením v srdci vstoupit do svého nového bytu ještě letos, je určena závěrečná nabídka rezidenčního projektu Maison Ořechovka.

Tyto designové byty na Ořechovce mají skutečně všechno, o čem při plánování nového bydlení, kde dost možná strávíte několik dalších dekád svého života, můžete přemýšlet. Nekompromisní kvalita zpracování, výjimečná elegance jednotlivých prvků i nemovitosti jako celku, designová čistota z pera špičkových architektů, promyšlené dispozice – to vše nabízí Maison Ořechovka.

Moderní bydlení bez kompromisů

Samozřejmostí je i výjimečná lokalita v blízkosti Pražského hradu, kterou si již v minulém století cenily významné osobnosti české kulturní, společenské i politické sféry. Přidejte výbornou dopravní dostupnost historického jádra, stávající občanskou vybavenost v nejbližším okolí a bydlení snů je na světě. Luxusní bydlení v Praze může mít pochopitelně mnoho podob, ovšem jen v několika málo projektech se snoubí veškeré výhody metropolitního bydlení s kvalitou, udržitelností a vysokou hladinou soukromí v rámci rezidenčního areálu. Nový areál s vila-domy na Ořechovce mezi ně nepopiratelně patří.

O nemovitosti ve druhé etapě projektu, který získal řadu ocenění v rámci odborných architektonických soutěží, byl od začátku prodeje veliký zájem. V tuto chvíli na své budoucí majitele čeká přibližně poslední desítka bytů, a to ve všech obvyklých dispozicích od 1+kk až po 4+kk. Veškeré byty mají v nabídce v rámci svého standardu balkon nebo terasu. K přízemním bytovým jednotkám pak náleží předzahrádka o velikosti až 128 čtverečních metrů. Noví majitelé bytů na Praze 6 tak budou moci své jarní nastěhování patřičně oslavit, jakmile příchod teplejších dnů dovolí uspořádat pořádnou zahradní party s grilováním pro rodinu a přátele.

Související…

Maison Ořechovka: Luxusní bydlení ve známé pražské čtvrti
Komerční článek

foto: Maison Ořechovka, zdroj: Penta Real Estate a bpd development

Galerie

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...