fbpx

Všechny byty v Maison Ořechovka byly navrženy v nejvyšším standardu Premium, který uspokojí i ty nejnáročnější majitele. Bezpečnost budoucích rezidentů zajistí kamerový systém v podzemních garážích a společných prostorech, přístupové čipy do domů a nepřetržitá služba na recepci tohoto uzavřeného areálu

Zveřejněno: 10. 12. 2020

Originální rezidenční projekt Maison Ořechovka nabízí moderní bydlení v samém srdci Prahy. Pro ty, kteří touží po životě ve věhlasné a inspirativní lokalitě Ořechovky, jsou nyní dostupné jednotky o velikosti 2+kk až 5+kk. Prémiové byty v architektonicky zajímavých vila-domech z 1. etapy budou připraveny k nastěhování už na jaře příštího roku. Byty z 2. etapy budou dohotoveny na jeho konci.

Unikátní koncept s překrásnými výhledy

Luxusní byty na Praze 6 představují výjimečný koncept z pera známého ateliéru QARTA architektura. Pod vedením Jiřího Řezáka a Davida Wittasska bylo navrženo celkem osm vila-domů s jednotnou strukturou. Byty v přízemí jsou doplněny předzahrádkami s květinami a dřevinami, které rozšiřují obytný prostor o místo ke klidné venkovní relaxaci. Naopak byty umístěné ve vyšších patrech oplývají rozlehlými terasami, ze kterých je překrásný výhled na Ořechovku, Střešovice a Prahu 6.  Poslední ustupující podlaží dalo vzniknout krásným střešním penthousům, jejichž osázení rostlinami a bohatou zelení je nejen vizuálně příjemné, ale zajišťuje i velký pocit soukromí.

Fasády domů s ochozy se zapuštěnou zelení zapadají do stylu Ořechovky a podtrhují její klidnou rezidenční atmosféru. Mezi jednotlivými pětipodlažními domy je vnitrobloková odpočinková zóna s lavičkami a vegetací navazující na předzahrádky bytů v přízemí. Za realizací tohoto inovativního architektonického návrhu stojí developerské duo Penta Real Estate společně s bdp development, jejichž projekty jsou známé pro svou vysokou kvalitu, moderní architekturu, a  rovněž získaly mnohá ocenění.

Vysoký standard, luxusní vybavení

Všechny byty v Maison Ořechovka byly navrženy v nejvyšším standardu Premium, který uspokojí i ty nejnáročnější majitele. Příjemné dřevěné celoplošně lepené podlahy, kvalitní velkoformátové obklady, vysoce izolační hliníková okna a zdravé sádrové omítky vytváří nejen luxusní interiér pro pohodlný život, ale jsou rovněž vysoce funkčním a ekologickým řešením. Zařízení prostorných koupelen a toalet pochází od vyhlášených značek jako Laufen a Kaldewei. V designově vybavených bytech nechybí ani moderní, volně stojící vany.

Pro zvýšení poskytovaného komfortu a soukromí obyvatel jsou veškerá okna vybavena elektricky ovládanými exteriérovými žaluziemi. Bezpečnost budoucích rezidentů zajistí kamerový systém v podzemních garážích a společných prostorech, přístupové čipy do domů a nepřetržitá služba na recepci tohoto uzavřeného areálu. Nové byty na Ořechovce jsou jedinečnou příležitostí pro nový začátek života na známé adrese luxusního bydlení.

Související…

Rezidence KAY River Lofts posouvá hranice luxusu
Komerční článek

foto: Maison Ořechovka, zdroj: Maison Ořechovka

Galerie

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...