fbpx

Sdílený klid a pohoda, štěstí v každém okamžiku, život v rovnováze s přírodou i s nejbližšími. Tak je možné vystihnout skandinávský princip Hygge, který do života vnáší pocit útulnosti, pohody a tepla společného domácího krbu

Zveřejněno: 14. 10. 2021

Od čtvrtka 14. až do neděle 17. října čeká na zákazníky Centra Černý Most oblíbená slevová knížka. Ti tak mohou v podzimním období už tradičně využít atraktivní slevy ve více než 70 prodejnách.

Součástí slevové knížky je i poukázka na hlídání dětí v dětském koutku Time Out a dárek k nákupu nad 1 000 Kč. Diagnostiku pleti, tipy na aktuální módní a beauty trendy, výživové poradenství a inspiraci pro tu správnou podzimní pohodu zákazníci najdou v tematické Hygge lounge. Nejmenší návštěvníci se zase mohou těšit na severské pohádky v podání známých českých herců a dabérů.

Jak a proč žít Hygge

Sdílený klid a pohoda, štěstí v každém okamžiku, život v rovnováze s přírodou i s nejbližšími. Tak je možné vystihnout skandinávský princip Hygge, který do života vnáší pocit útulnosti, pohody a tepla společného domácího krbu. Bohatý program v tematicky zařízené Hygge lounge čeká na návštěvníky Centra Černý Most od 14. do 17. října.

Ve slevové knížce najdou zákazníci akční nabídky od více než 70 prodejen Centra Černý Most.

Při nákupu nad 1 000 Kč zákazníci obdrží dárek od partnerů Yankee Candle, Knihcentrum.cz či Cozy Home, který si mohou vyzvednout právě v Hygge lounge u obchodu Marks & Spencer. Celý program doprovázejí příjemné slevy více než 70 prodejců Centra.

„Podzimní měsíce jsme se rozhodli našim zákazníkům zpříjemnit atmosférou skandinávského Hygge. V tematické lounge poradíme, jak na správnou péči o pleť, a to díky diagnostice odborníků kosmetických značek Yves Rocher nebo Douglas. Hýčkat zákazníky masáží rukou budou po celou dobu akce manikérky salonu Art Nails a zajímavý program máme už tradičně i pro nejmenší návštěvníky,“ vypichuje některé z lákadel programu Michaela Matlasová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

Tematický program v lounge

Aktivit, které stojí za to prozkoumat, je však ještě víc. Helena Takačová, nutriční specialistka s dlouholetou praxí, nabídne konzultaci zdravého podzimního jídelníčku a ochutnávku sezonních receptů. Stylistky Julie Silajdžič, Bára Havlíková a Kateřina Danková prozradí, co by v šatnících tuto sezónu nemělo chybět, a díky workshopu Havlíkovy Apothéky zjistíte, podle čeho si na podzim vybrat pleťové masky a jak je správně zkombinovat.

Luxusní relaxaci ve formě peelingu, výživné masky a masáže rukou nabízí profesionálové ze salonu Art Nails. Celý Hygge-zážitek doplní ochutnávka přírodních sypaných čajů značky Oxalis. Pravá severská atmosféra bude navíc sálat z krbových kamen přímo v Hygge lounge. Jednotlivé procedury jsou k dispozici zcela zdarma, více na Hyggelounge.cz.

Krajina pohádkových příběhů

Děti se mohou těšit zejména na dobrodružné severské pověsti v podání známých českých herců a dabérů. V tematicky vyzdobeném koutku s „oknem do severské krajiny“ se u předčítání příběhů vystřídají moderátor Robert Kučera, zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová a Saša Rašilov, který mimo jiné namluvil desítky dětských audioknih. Kdo se bude kromě pohádky potřebovat i vyřádit, může navštívit dětský koutek Time Out na jednu hodinu úplně zdarma díky poukazu ve slevové knížce.

Ve slevové knížce najdou zákazníci akční nabídky od více než 70 prodejen Centra Černý Most. Stylové módní kousky, kosmetiku a kvalitní obuv pořídí každý za příjemnou cenu. Ani pro luxusnější zboží není potřeba chodit daleko, a můžete tak už s předstihem vybírat třeba i dárky pro blízké pod stromeček. Výhodné menu nabídne v termínu od 14. do 17. října také řada oblíbených restaurací v Centru Černý Most. Kompletní program akce zákazníci najdou na webových stránkách a sociálních sítích Centra Černý Most.

Související…

Konec plýtvání a nežádoucího odpadu: Vezměte udržitelnost do vlastních rukou
Komerční článek

foto: Hygge lounge, zdroj: Hygge lounge

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...