fbpx

To, že je spodní prádlo pohodlné, nemusí znamenat, že se bude jednat o neforemné bombarďáky. Z trendů na léto 2021 si určitě vyberete svou oblíbenou položku i vy!

Zveřejněno: 14. 6. 2021

Věděli jste, že to, co nosíte, dokáže ovlivnit, jak působíte na ostatní lidi? Pokud se ve svém outfitu cítíte pohodlně a sebejistě, pak vás takto bude vnímat i okolí. A rozhodně jde i o to, co nosíte pod vrchním oblečením, tedy o spodní prádlo.

To by mělo vždycky být pohodlné a samozřejmě čisté, nicméně můžete přidat nějakou další hodnotu navíc. To, že je spodní prádlo pohodlné, nemusí znamenat, že se bude jednat o neforemné bombarďáky. Z trendů na léto 2021 si určitě vyberete svou oblíbenou položku i vy!

Jakou zvolit barvu?

Hitem je spodní prádlo v jasných barvách. Možná se jedná o odpověď na deprese, které nám v poslední době přinesla pandemie, jež nás odtrhla od přátel i známých.

Pokud toužíte zapadnout do trendů roku 2021, rozhodně by ve vašem šatníku nemělo chybět hedvábí.

Ať už vybíráte pánské spodní prádlo nebo třeba kousky pro dámy, volit byste měli žlutou, jasně červenou, růžovou a jasně modrou. Pro dámy, které kupují krajkové prádlo, i nadále platí trend z loňského roku: když krajka, tak pastelové barvy.

Jaký vybrat materiál?

Pokud toužíte zapadnout do trendů roku 2021, rozhodně by ve vašem šatníku nemělo chybět hedvábí. Tento materiál je vhodný zejména pro dámské spodní prádlo, jako je negližé či noční košilka. Ideální barvy pro hedvábí jsou béžová a hnědá.

dsc02991 2

Odvážnější mohou volit také samet. Tento materiál se používá na kalhotky i podprsenky, nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o teplý materiál, zvažte jeho použití v létě. Ve spodním prádle vám nemůže být dlouhodoběji horko. 

Podprsenky

Podprsenka je důležitou součástí dámského šatníku, protože má za úkol podpořit a vytvořit krásný tvar prsou. Krajková podprsenka je už takovou stálicí, stále častěji jsou ale v módě i jiné, pohodlnější druhy.

Tak například sportovní podprsenka s kosticemi. Hitem léta jsou ale podprsenky a také kalhotky s rafinovanými průstřihy. Ty jsou oblíbené u zákaznic, protože působí sexy, a přitom ne lacině. Průstřihy mohou být na spodním lemu podprsenky, nebo po stranách kalhotek. Kombinovat lze bez problémů i obojí spodní prádlo s průstřihy. 

Kalhotky

Pokud nerada nosíte tanga, nemusíte. Hitem letošního léta jsou kalhotky s vysokým pasem. Spousta žen se jim ale raději vyhýbá, protože mají pocit, že jim nesluší. Přitom stačí najít jen vhodně ozdobený kousek.

Avšak nemusíte zoufat. Pokud vás kalhotky s vysokým pasem neoslovily, pro léto 2021 budou moderní i hipster kalhotky nebo třeba body. Velkým hitem jsou také kalhotky asymetrické, které často doplňují průstřihy. I ty jsou velmi rafinované. Vždyť právě dokonalé průstřihy dokážou ještě více zdůraznit krásu ženského těla v intimních partiích. Takovéto spodní prádlo se bude líbit jak ženě, jež ho má oblečené, tak i jejímu partnerovi. 

Trendy v pánské módě

Pánskému spodnímu prádlu vévodí trenýrky a boxerky, ale stále ještě i slipy. Každý muž má své oblíbené spodní prádlo a vyhovuje mu něco jiného. Slipy pomalu, ale jistě postupně mizí z jakéhosi piedestalu, který si v minulosti dokázaly vydobýt. Mnohem oblíbenější jsou právě boxerky a trenýrky. Co se týká boxerek, tak ty představují jakýsi mezistupeň mezi dvěma dalšími zmiňovanými střihy. Vzhledově jistě nezklamou a prostoru nabídnou dostatečné množství pro každého muže.

 dsc2802 1

Trenýrky jsou sice volnější, nicméně o to pohodlnější. Důraz je zde kladen zejména na kvalitní materiál. Základem bývá tradičně bavlna, která je jednak příjemná na dotek a jednak se pohodlně nosí. U intimních partií je právě maximálně pohodlí hodně důležité. Z barev je to klasická černá, která nikdy nezklame, ale v kontrastu s jasnými barvami – a to dokonce natolik, že tyto barvy mohou být neonové.

Související…

Tenisky nikdy nevyjdou z módy. Stylová obuv pro syna, otce i dědečka
Komerční článek

foto: Trenýrkárna.cz, zdroj: Trenýrkárna.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...