fbpx

Covid-19 pěkně zamíchal s našimi životy. Ovšem flexibilní podnikatelé, manažeři a stratégové tvrdí, že právě tento jistý čas zklidnění nám nabízí možnost, jak něco změnit ve svém životě. Může to být příprava podnikatelského plánu. Uklizení domova. Ale i rekonstrukce

Zveřejněno: 17. 5. 2021

Už v podstatě rok nemůžeme využívat služeb, které se nám nabízí. I když se vše pomalu rozvolňuje, stejně se nám nebude chtít nahrnout se do plných obchodů, salonů, posiloven či jiných zařízení. Využijte proto čas, kdy většina z nás má home office na zvelebení domova během situace kolem covidu-19. Jak? Poradíme vám.

Změňte si domov

Covid-19 pěkně zamíchal s našimi životy. Ovšem flexibilní podnikatelé, manažeři a stratégové tvrdí, že právě tento jistý čas zklidnění nám nabízí možnost, jak něco změnit ve svém životě. Může to být příprava podnikatelského plánu. Uklizení domova. Ale i rekonstrukce. Že nemáte peníze? Podívejte se kolem sebe. Kdy jindy než v tento čas máte možnost si v klidu sednout a projít si nabídky různých úvěrů.

Nakonec oceníte soukromí domácí posilovny, i když budou sportoviště otevřená.

Navíc je dnešní doba právě k různým půjčkám příznivá. Budete mít nejen čas na výběr, ale také se vám naskýtá prostor dohlížet na prováděné práce, než se vrátíte zpět do hektického pracovního života. Až ten okamžik opět nastane, vy se už budete vracet do království plného pohody, které jste si sami vymysleli a zařídili.

Domácí posilovna i wellness

Žijete třeba 10 let v bytě či domě a vaše okolí je stále stejné? Dejte mu novou tvář. Vyberte si nový nábytek, vymyslete nové barvy stěn, poohlédněte se po moderních vychytávkách, jež vám usnadní práci v kuchyni i zpříjemní pohodu v obýváku. Máte volnou místnost a nevíte, co s ní? Udělejte z ní hájemství relaxu. Právě neobývané prostory často svádí k tomu, že tam budeme odkládat zbytečnosti, což je škoda.

Nechte si proto do onoho prostoru instalovat bazének, můžete si objednat saunu. Zkrátka si vytvořte wellness u sebe doma. Že máte rádi aktivní odpočinek? No tedy! Pak se nabízí vybavit si prostor jako posilovnu. Co si budeme namlouvat, do těch veřejných bude ještě trvat, než se tam ocitneme. Rozmyslete si proto, jaký druh tréninku budete potřebovat, jestli bude prostor jen pro vás, nebo se s chutí zapojí celá rodina. Nakonec oceníte soukromí domácí posilovny, i když budou sportoviště otevřená. U vás doma vás nebude nikdo sledovat a hlavně, činky můžete zde zvedat kdykoli.

Výhodná půjčka na rekonstrukci? Rychloúvěr

Už jste si rozmysleli, jak zvelebíte svůj domov? Pak přichází na řadu výhodné zařízení úvěru. Například Modrá pyramida nabízí řadu produktů, které vám budou vyhovovat na míru. Může jím být úvěr na bydlení, klasická hypotéka nebo refinancování, pokud hledáte výhodnější hypotéku, než kterou máte třeba u konkurence.

Vzhledem k rekonstrukcím se ovšem hodí Rychloúvěr od Modré pyramidy. Co se vám nabízí? Výhodná a rychlá půjčka peněz na splnění vašich snů. Půjčka na rekonstrukci. Úroková sazba je nízká, bez nutnosti zastavovat nemovitost nebo shánět ručitele můžete získat až 800 000 korun, splácet lze až 20 let, skýtá se vám i daňová úspora z úroků.

Rekonstruujte snadno a rychle

Obáváte se půjčky? Nemusíte. Investujete přece do svého. Vyberte si ideální produkt přesně na míru vašim požadavkům. Dostanete peníze ihned a s nimi můžete zvelebovat váš domov. A nejen jej. Dnes je ideální doba k pořizování chat a chalup. Ceny jsou příznivé obdobně jako finanční produkty týkající se právě bydlení. Proto spousta lidí investujte i do rekonstrukcí těchto míst. I zde můžete mít wellness místo či posilovnu.

Ba dokonce je to možná i lepší, protože právě na chalupy jezdíme relaxovat. Pokud váháte s rekonstrukcí, nechte si poradit od odborníků. Architektů, stavebních manažerů či jiných profesionálů, kteří vám představí trendy ve sféře stavebnictví a bydlení. Nejenže vám poradí z hlediska estetického, ale pomohou vám ušetřit peníze, protože vám ukážou nové prvky, vychytávky a jiné záležitosti, které budou pro vaše zázemí nejen půvabné, ale i praktické.

Související…

Objevujte krásy jarní Šumavy. Nejlépe z vlastního apartmánu uprostřed přírody
Komerční článek

foto: Modrá pyramida, zdroj: Modrá pyramida

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...