fbpx

Prahne vaše srdce po botě, která vás zalije sluncem, jen se na ni podíváte? Po botě, která evokuje letní pohodu, večery strávené na terase u sklenky Aperolu a povídáním s přáteli?

Zveřejněno: 4. 5. 2021

Představte si to. Sedíte na znovuotevřené zahrádce, sluníčko v dálce pomalu zapadá a vy upíjíte svůj oblíbený drink, který voní létem. Před vámi natažené nohy mají perfektně nalakované nehty a samozřejmě jsou dokonale oblečené. Jak jinak, než do skvěle padnoucích letních sandálků. Které letos pofrčí?

Chcete nožky ve formě? Ukažte je na platformě!

Platforma zažívá už několikátou sezónu svůj boom. Je všude! Na kozačkách, teniskách a v létě, jak jinak, také na sandálkách. Přidají vám pár centimetrů a přitom vás udrží v pohodlí. To pravé řešení, pokud si nepotrpíte na klasické podpatky.

Úzké pásky, heroické barvy, vázání minimálně do půlky lýtek. Charakteristické znaky božských sandálek gladiátorek. Těžko říct, jestli existuje ženštější typ sandálů.

Navíc můžete volit mezi různými variantami. Lýkové, korkové, v barvě, kontrastní – letí úplně všechny. A nebojte se experimentovat. Sáhněte třeba po květinových vzorech nebo psychedelických neonkách. Letně opáleným kotníkům budou slušet!

Na vysoké noze

Prodlouží vám nohy, zúží pas a vaše chůze se v mžiku stane chůzí kočkovité šelmy. Nízký, "tak akorát" nebo upřednostníte kráčení na vysoké noze? Jehlový, čtvercový nebo atypický? O kom je řeč? No jistě – o podpatku! Milovnice podpatků, teď něco pro vás. Letošní sezónu si můžete vybírat.

A volba to nebude snadná! Podpatky všech možných tvarů budou vašemu letnímu botníku určitě slušet. Zvládnete v nich namáhavý pracovní den, ale vyzout je nemusíte ani na večerní skleničku u baru. A když v nich náhodou zabrousíte na pláž, prostě je vyzujte a vezměte do ruky. I tak totiž nadělají parádu! Podívejte se na skvělý výběr sandálků na podpatku

Jako Řekyně? Budete bohyně!

Úzké pásky, heroické barvy, vázání minimálně do půlky lýtek. Charakteristické znaky božských sandálek gladiátorek. Těžko říct, jestli existuje ženštější typ sandálů. V mžiku vám vykouzlí sexy nohy, za kterými se každý otočí. Varování! Při celodenním nošení na slunci z vás udělají bohyni, dokud vám nevybledne opálení.

Na holčičí pokec, nazujte si rockec

Taky se v létě těšíte na venkovní hudební akce? Tak snad se všichni dočkáme! A kdyby náhodou ne, i tak si je pro jistotu pořiďte. Sandálky s okovanými pásky. Černé, bílé, stříbrné nebo zlaté. Přesně na nich vyniknou kovové cvočky nejlépe. A kdyby to přeci jen s tím rockovým nářezem nevyšlo, vyšlápněte si s nimi třeba na kafe s kamarádkou. 

Čistý minimalismus

Minimalismus frčí nejen v pojetí životního stylu, ale i v módě. Minimalistické sandálky jsou trochu náročnější na údržbu vaší nožky – skutečně nic moc neschovají. Zajděte si na pedikúru, barvu nehtů volte vyloženě letní a nazujte je! Ty, které nemají prakticky žádnou podrážku a naprosté minimum pásků. Dají vyniknout vašemu letnímu opálení, a jakmile vaše nohy ozáří zapadající slunce, budete neodolatelná. Věřte, budou vám slušet!

Koncentrované léto v espadrilkách

Prahne vaše srdce po botě, která vás zalije sluncem, jen se na ni podíváte? Po botě, která evokuje letní pohodu, večery strávené na terase u sklenky Aperolu a povídáním s přáteli? Nebo si chcete užít tu pravou romantiku u západu slunce? Pak jste svůj zrak upřely správným směrem. Espadrilky jsou prakticky koncentrované léto!

Ať už sáhnete po kterémkoli tipu, neuděláte chybu. Budete doslova o krůček blíž ke skvěle prochozenému létu!

Související…

Tenisky nikdy nevyjdou z módy. Stylová obuv pro syna, otce i dědečka
Komerční článek

foto: Shutterstock, zdroj: CCC

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...