fbpx

Neustálý monitoring dítěte usnadňuje život nejednomu rodiči. Když zrovna svou ratolest nemůže mít na očích, pomůže Digitální audio chůvička Bayby BBM 7005, která umožňuje nejen slyšet pláč dítěte, ale také přenese konejšivý hlas matky přímo k němu

Zveřejněno: 30. 4. 2021

Zároveň dává dítěti především v noci pocit, že není v pokoji samo, a to díky nočnímu světélku umístěnému na dětské jednotce, které může maminka jednoduše ovládat i z rodičovské jednotky a využít ho i při následné vizuální kontrole dítěte. Digitální audio chůvička Bayby BBM 7005 je vybavena akustickou a LED signalizací výpadku signálu spojenou s vizuální výstrahou při nedostatečně nabitých bateriích. Díky signalizaci je rodič souvisle informován o dosahu či aktivitě chůvičky.

Daleko a čistě

Digitální audio chůvička BAYBY BBM 7005 pracuje s bezdrátovou digitální technologií 2,4 GHz zaručující kvalitní přenos až do vzdálenosti 300 metrů na volném prostranství. Funkce šifrovaného bezdrátového přenosu a automatické volby volného kanálu zaručuje soukromí a jistotu, že rodič uslyší pouze své miminko.

Pokud není přenášen žádný zvuk, je automaticky aktivován režim ECO, který sníží vysílací výkon na minimum, a zajistí tak energetický úsporný provoz.

Přístroj zároveň oplývá funkcí VOX, umožňující zvolit režim přenosu aktivovaného hlasem ve 3 hladinách citlivosti. Na základě tohoto režimu vysílá chůvička vždy, když detekuje hlas či zvuk. Zároveň, pokud není přenášen žádný zvuk, je automaticky aktivován režim ECO, který sníží vysílací výkon na minimum, a zajistí tak energetický úsporný provoz.

Tlačítka pro snadné ovládání

Stisknutím tlačítka zpětné komunikace, které je umístěno na straně rodičovské jednotky, umožňuje chůvička rodiči vysílat zvuk či hlas do dětské jednotky. Zároveň lze na této jednotce korigovat hlasitost přeneseného zvuku směrem od miminka a sledovat hladinu hluku v místnosti dítěte. Dětská jednotka pak oplývá mikrofonem s vysokou citlivostí pro snímání čistého zvuku.

bbm 7005

Jak rodičovská, tak dětská jednotka mohou být napájeny přímo z elektrické sítě díky přiloženým USB kabelům, nebo za pomoci AAA baterií (3 x 1,5 V pro každou jednotku, nejsou součástí balení). Pokud rodič potřebuje mít volné ruce, ale chce mít rodičovskou jednotku stále u sebe, využije klip na opasek, který mu dopomůže ke snadnějšímu přenosu.

Související…

Kdy jít nejlépe spát a kdy vstávat? Podle neurovědkyně je zásadní pravidelnost
Kateřina Hájková

foto: Mall.cz, zdroj: Mall.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...