fbpx

Svým budoucím obyvatelům nabídne velmi prostorné a vzdušné byty, které uspokojí i velmi náročnou klientelu. Prodej těchto nových bytů na Praze 8 je velmi atraktivní a míří do závěrečné fáze, volných je posledních 8 jednotek

Zveřejněno: 9. 11. 2020

Na břehu Vltavy se v současnosti dokončuje stavba mimořádně zajímavé rezidenční budovy nesoucí jméno KAY River Lofts.

Jak už název napovídá, byla navržena tak, aby tvořila přirozený, symbiotický celek s nedalekou řekou a parkem. Svým budoucím obyvatelům nabídne velmi prostorné a vzdušné byty, které uspokojí i velmi náročnou klientelu.

Prodej těchto nových bytů na Praze 8 je velmi atraktivní a míří do závěrečné fáze, volných je posledních 8 jednotek.

Neobyčejná budova z českého pera

Autorem architektonického návrhu rezidence KAY River Lofts je uznávaný architekt Ivan Kroupa. Jeho moderní budovy inspirované stylem geometrismu stojí po celém světě. Ta pravděpodobně nejznámější, centrum současného umění DOX, se přitom nachází přímo na protějším břehu Vltavy v pražských Holešovicích.

kg rcp int penthouse vanoce websize

 

V přízemí budovy vznikne prostor pro příjemnou kavárnu. Dalším patrům dominují především byty pro páry a menší rodiny o dispozicích 2+kk a 3+kk a podlahovou plochou mezi 117 a 137 m2, které jsou v současnosti v nabídce. Ke všem bytům náleží balkon nebo terasa, u větších bytů je to často dokonce dvojice balkonů na protilehlých stranách rezidence. Obyvatelé si tak budou užívat příjemné výhledy na řeku Vltavu, Pražský hrad i přilehlé Rohanské nábřeží a ostrov.

Standardy kvalitního bydlení

Rezidence je vlajkovou lodí mezi luxusními byty v Praze – Karlíně, čemuž odpovídají použité standardy vně i uvnitř budovy. Železobetonová monolitická konstrukce domu je zárukou stability na mnoho budoucích desetiletí. Kombinace zděných stěn a železobetonu dodává budově moderní ráz, podpořený hliníkovými francouzskými okny v přízemí a dřevěnými v obytných patrech.

Veškeré elektrické instalace jsou navržené s přípravou na inteligentní ovládání bytu, budoucí obyvatelé tak mohou popustit uzdu svým představám o chytré domácnosti.

Útulnost interiérů podtrhují kvalitní dřevěné podlahy ve všech obytných místnostech i vnitřních chodbách či elektricky ovládané stínění oken. Veškeré elektrické instalace jsou navržené s přípravou na inteligentní ovládání bytu, budoucí obyvatelé tak mohou popustit uzdu svým představám o chytré domácnosti. Spojení železobetonu a skla na balkonech zajišťuje stoprocentní bezpečí i ničím nerušená panoramata. Zástěny z mléčného skla na terasách garantují soukromí všem, kteří rádi tráví svůj volný čas na denním slunci či pod noční oblohou.

Související…

Výstava "Praha zítra? Pražské priority": 25 projektů pro metropoli budoucnosti
Zdeněk Strnad

foto: KAY River Lofts, zdroj: KAY River Lofts

Galerie

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...