fbpx

Každé ženě vykouzlí krásný úsměv na tváři kvalitní kosmetika. A to doslova. V případě, že jde o českou, unikátní kosmetiku vyrobenou z čerstvých a pleti prospěšných surovin, pak to platí dvojnásob. Kosmetika Capri je vyrobená z těch nejlepších kozích ingrediencí

Zveřejněno: 24. 11. 2020

Každý jeden produkt má svoji dokonale vyváženou recepturu z kozího mléka, tvarohu, syrovátky a kolostra, které obsahuje kozí mlezivo. Tyto suroviny jsou bohaté na hydratační látky, aminokyseliny i minerály a díky tomu bohatě vyživují a chrání naši pleť. Ta může být pak zdravá, krásná a svěží po celý rok.

Základ z kozího mléka je doplněn těmi nejlepšími surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty, jako jsou jahody, růže či avokádo. I proto kozí Kosmetika Capri příjemně voní a její textura je lehká až hedvábná. Co takhle uvařit si dobrou kávu a nechat se už dnes vtáhnout do vánoční atmosféry? Potěšit můžete sebe i své blízké vánočními balíčky či dárkovou poukázkou ve znamení zvěrokruhu. Vaše sváteční dny budou ještě krásnější.

Kozí unikát

Kozí produkty Kosmetiky Capri jsou světovým unikátem, takto koncipované přípravky nevyrábí žádná jiná firma na světě. „Obsah kozích surovin v našich produktech je až 30 %, což je výjimečně vysoké množství,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy, a dodává: „Všechny přípravky vyrábíme a balíme s láskou ve výrobním závodě v obci Čím nedaleko Prahy. Spolehnout se tedy můžete na to, že produkty jsou vždy čerstvé i vysoce kvalitní.“

Pro vánoční období firma připravila balíčky, které udělají radost každé ženě. Balíčků je celkem šest, a je tedy z čeho vybírat.

Všechny obaly Kosmetiky Capri jsou stoprocentně recyklovatelné a nezatěžují přírodu. Vybírat je možné mezi tradičními značkami La Chèvre a Le Chaton, které poskytují kompletní péči o pleť, tělo, vlasy. Nejširší sortiment má pleťová péče. Zákaznice zde najdou jedny z nejúčinnějších sér na trhu, dále krémy pleťové i oční, masky, peelingy i přípravky na čištění pleti. Pak je tu nová značka Capramedic s přípravky, které se zaměřují na problematické projevy kůže. Jedná se o první přípravky na světě s vysokým podílem biologického růstového faktoru a proteinu laktoferin. Právě proto jsou tak funkční a vysoce účinné.

Šest vánočních balíčků

Pro vánoční období firma připravila balíčky, které udělají radost každé ženě. Balíčků je celkem šest, a je tedy z čeho vybírat. Co takhle Balíček s růží Le Chaton obsahující dva báječné krémy? Denní s obsahem čerstvých buněk jahod pro hydrataci a noční regenerační s růžovým olejem pro jemnost, jas, pružnost, pevnost.

Nebo sáhnete spíše po Balíčku hydratace La Chèvre se dvěma kvalitními krémy? Na den je tu hydratační krém z kozího tvarohu, mléka, kyseliny hyaluronové. Na noc pak krém s arganovým olejem, který dokonale vyživuje a regeneruje pleť. Další přehled radostí v podobě svátečních balíčků najdete na www.kosmetikacapri.cz.

Poukázka ve znamení zvěrokruhu

Jako dárek můžete dát pod stromeček i dárkovou poukázku. Firma letos přišla s osobitým a individuálním přístupem. Stačí, když znáte znamení vašich blízkých. Poukázky jsou totiž vytvořeny ve znamení zvěrokruhu. Vyberte tedy to správné ze 12 znamení.

Vlastní originální balíček

Za vyzkoušení určitě stojí produkty značky Le Chaton, které jsou dokonalou výživou pro pleť především v zimě. Jde o Denní krém Agilé Jour K – ideální proti vráskám, Noční krém Nuit K – taktéž proti vráskám a Noční olejové sérum Platine N s kyselinou hyaluronovou.

Denní krém Agilé Jour K je skvělý pro anti-ageing péči o citlivou pleť a pro péči o pleť se sklonem k tvorbě žilek. Zvyšuje odolnost pleti proti působení volných radikálů a slunečního záření, zpomaluje její stárnutí, zpevňuje kontury obličeje. Dodává pleti jemnost a svěží vzhled.

Kosmetika Capri s dopravou zdarma

Kosmetika Capri oslavuje letos 25. narozeniny. Má tedy obrovské zkušenosti s vývojem, výrobou i samotnými recepturami. V Česku známe především její tradiční značky La Chèvre a Le Chaton. Pak je tu nová značka Capramedic specializující se na problematickou pleť. Vybírat je možné na www.kosmetikacapri.cz. Za dopravu nic neplatíte, firma posílá totiž své produkty zdarma.

Noční krém Agilé Jour N je vysoce aktivní noční krém k ošetření zralé pleti se sklonem k tvorbě žilek. Posiluje eliminaci volných radikálů v pokožce a zpomaluje stárnutí pleti. Zklidňuje, pozitivně ovlivňuje obsah vody v pleti a pomáhá obnovit její přirozenou rovnováhu. Je vhodný především pro anti-ageing péči o citlivou pleť a zralou pleť se sklonem ke kuperóze.

Noční olejové sérum Platine N s kyselinou hyaluronovou je unikátní sérum složené z přirozených, v lidské kůži obsažených hyaluronanů a trygliceridů a dalších vitalizujících anti-ageing látek. Hydratuje, chrání a posiluje jemnost a hedvábnost pleti. Navozuje velmi příjemný a zklidňující pocit a aktivuje regeneraci pleti.

Související…

Česká kozí kosmetika Capri je světovým unikátem
Klára Kutilová

foto: Kosmetika Capri, zdroj: Kosmetika Capri

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...