fbpx

Pražský netradiční nevěstinec nabízí hrátky, které si můžete přizpůsobit na míru. Potřebujete k tomu ovšem brýle s virtuální realitou a bodne i vibrační křeslo

Zveřejněno: 26. 10. 2019

Virtuální realita mě baví a vzhledem k tomu, že technologicky se hodně rychle posouvá i v oblasti sexuálních služeb, byla by škoda nechat si tuhle příležitost, kdy si ji mohu přijít osahat pěkně zblízka, utéct. A upřímně? Tohle bylo poprvé a nejspíš i naposled, co jsem v pracovní době mohla koukat na porno.

Sedám si na křeslo, nohy opírám o podnožku a mačkám tlačítko na přiloženém ovladači. Celé křeslo se rozvlní, vibrační vlny se přelévají jedna přes druhou a přesně kopírují polohu mého těla. Do ruky beru druhý, menší ovladač a nasazuju si bezdrátový VR headset. Teď už nejsem v moderně zařízeném, barevně podsvíceném pokoji na Smíchově. Přede mnou se objevuje pět erotických scén a je jen na mně, kterou si vyberu. Náruživá milenka v červeném prádle, která chce společně oslavit svátek zamilovaných, blondýnka, bruneta, cizokrajná kráska anebo rovnou dvě naráz? Všechny se svlékají a svádí mě. No, možná bych měla dodat, že jsem tady v roli muže.

Trojka se smetákem

Rychlý klik ovladačem někam do prostoru a už ležím na posteli a mezi nohama mám penis. Tedy jako svůj vlastní virtuální. Nade mnou se sklání spoře oděná mladá žena. Něco mi šeptá a přitom zkušeně rozepíná zip u kalhot. Dál už si to domyslíte. Popřeskakuju až na konec videa, u obzvláště zajímavých pasáží se (z čistě reportážních důvodů samozřejmě) na chvíli zastavím. A koukám. Rychle přejíždím pohledem po prostoru.

Baví mě, jak snadno se náš mozek nechá oblafnout. A baví mě tyhle dvě hravý holky.

Všimnu si, že vedle nás je o stěnu opřený smeták s lopatkou, vypadá to na opuštěnou kancelář. Polonahá dívka mi vzdychá do ucha. Působí a zní tak neskutečně reálně. Nad hlavou nám poblikává zářivka. Na konci místnosti je otevřené okno s omšelými žaluziemi a je vidět až dolů na ulici, kde normálně chodí lidi a troubí auta, což mě samozřejmě v té chvíli zajímá nejvíc. A já tady stojím a holka přede mnou klečí. Tyhle maličkosti, jako je smeták a pootevřené okno, paradoxně dodávají celému obrazu na surovosti a opravdovosti. V dokonalém virtuálním světě někdo záměrně neuklidil a nezavřel okno.

Projíždím další videa, každé má odlišný příběh, jiný scénář, jinou herečku. Jen vy jste pokaždé v hlavní roli. Tělo na tělo. Pouštím trojku. A najednou se přistihnu, že mám pocit, že tam fakt jsem. Je to zvláštní, holky se hladí, vzájemně si olizují bradavky, smějí se a vzdychají a jejich interakce, při které se chvíli věnují mně a chvíli sobě navzájem, člověka vtáhne do děje. Jedna pro druhou jsou živé, tak proč by teď nemohly být i pro mě. Baví mě, jak snadno se náš mozek nechá oblafnout. A baví mě tyhle dvě hravý holky. Jo a vyhřívané masážní křeslo pořád vibruje.

Virtuální hry

Kdybych byla muž, mohla bych k tomuhle všemu použít ještě plně automatizovaný masturbátor ve tvaru reálné vagíny, který by ten erotický zážitek několikanásobně umocnil. Rychlost pohybů a hloubku zasouvání si klient při sledování videa ve virtuální realitě jednoduchým pohybem upraví přímo na přístroji podle své momentální chuti.

Dále do budoucna pak bude možné hrát ve virtuální realitě hry, třeba takové, ve kterých si krásku opřenou o bar budete muset prvně sbalit.

Tuhle legrácku s virtuální realitou provozuje podnik jménem Naughty Harbor, v Praze už poměrně známý díky plastovým prostitutkám a jednomu plastovému prostitutovi. Podle majitele podniku Patrika Dudy je pak jen otázkou času, odhadem několika měsíců, kdy bude video v headsetu s masturbátorem synchronizováno automaticky. Dále do budoucna pak bude možné hrát ve virtuální realitě hry, třeba takové, ve kterých si krásku opřenou o bar budete muset prvně sbalit a až pak vám dovolí si s ní užívat. S holkou stvořenou na míru. A co s ní? To už záleží na fantazii každého a na možnostech virtuální reality, které jsou, zdá se, nekonečné.

Související…

V Praze mají muže s náhradním penisem. Nick maká pro Naughty Harbor
Klára Ponczová

foto: Naughty Harbor a archiv, zdroj: Naughty Harbor

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...