fbpx

Ke třem silikonovým pannám v nestandardním nevěstinci přibyl první muž. Redaktorky Flowee si ho vyrazily osahat

Zveřejněno: 31. 7. 2019

Osahávání umělé ženy už máme za sebou, tak teď je na řadě umělý muž. Jmenuje se Nick, při své výšce 162 centimetrů váží skoro 40 kilo. Je hrdým bisexuálem, má tmavé, rozcuchané vlasy, hladce oholené tělo, nalakované nehty a  v době naší návštěvy je údajně ještě panic. První oficiální klient, muž, ho čeká až zítra. Tak snad nebude nervózní, z redakce Flowee jsme si ho totiž vyrazily prohlédnout hned tři holky.

Nick bydlí na Praze 2, v jednom z domů v Balbínově ulici, žádné jméno na zvonku ani nápis na dveřích. „Diskrétnost na prvním místě,“ říká majitel nevěstince pro umělé společnice a společníky Naughty Harbor Patrik Duda, když nás pouští dovnitř. Pak rychle zapluje do jedné z místností a my plujeme za ním.

S jeho 38 kily neživé váhy si prý můžeme dělat, co chceme. Teda až na mlácení a nějaké drsnější praktiky, které by mohly Nickovi ublížit.

Uprostřed prostorného pokoje leží na zádech nahý Nick s pootevřenou pusou a smyslně přivřenýma očima. Nad ním se sklání oblečený Patrik se svým kolegou Ronaldem a vypadají trochu nervózně. Jdeme blíž a k velkému překvapení zjišťujeme, že Nickovi chybí penis.

38 kilo neživé váhy

„Ničeho se nebojte, my mu ho tam za chvíli našroubujeme a pak už bude jenom váš,“ pronáší spěšně směrem k nám Ronald Eller, marketingový manažer prvního bordelu se silikonovými pannami a panákem v Čechách. Po několikaminutovém kroucení patnácticentimetrovým penisem, kdy už si nejsme jisté, jestli Nicka za chvíli místo muže nebudou nabízet jako transgender, je penis na svém místě, zavírají se dveře a kluci nás s ním nechávají o samotě.

nick 2

S jeho 38 kily neživé váhy si prý můžeme dělat, co chceme. Teda až na mlácení a nějaké drsnější praktiky, které by mohly Nickovi ublížit. Nutno dodat, že to chce trochu fyzičku. Tahat Nicka po posteli sem a tam není jen tak. I přesto, že jsme tři a Nick tak o pozornost nemá nouzi, je jasné, že z něj nic nedostaneme. Ani kapku. Vedle postele jsou sice připravené kondomy, ale to spíše z hygienických důvodů. Nic jako ejakulace tady totiž opravdu nehrozí. 

Dva penisy

S kolegyní Miladou si kolem něho leháme každá z jedné strany. Nick má k dispozici dva penisy, jeden dlouhý 15 a druhý 25 centimetrů, oba jsou permanentně ztopořené. Výměna jednoho za druhý chvíli trvá, proto je dobré si dopředu rozmyslet, s čím si chcete hrát. Možnost Nickovi našroubovat oba penisy naráz zatím v nabídce není.

O přítomnost Nicka si řekli v dotazníku sami klienti. Na výběr měli zhruba z 15 panáků různých značek a Nick je všechny porazil.

Beru do ruky ten 25centimetrový a střídavě koukám na něj a na Nicka. Nick měří 162 cm, a kdyby se skutečně pyšnil touhle výbavičkou, tak musí při každé erekci stoprocentně omdlít. V prstech na nohou nemá klouby, takže mu je můžete natahovat do všech stran. A jelikož je vyrobený z kvalitního materiálu TPE, který je mimochodem na dotek ještě příjemnější než silikon, nehrozí, že by vám jeho prst zůstal v ruce.

nick 3

Rukama přejíždíme po Nickově nahém těle a nic moc to s námi nedělá. No jo, není to úplně alfa samec a taky není moc iniciativní. Až si říkám, že Rebecca mě minule brala víc. 

Vlastním jménem Karel

Nick se původně jmenoval Charles, na Nicka ho přejmenovali až v Naughty Harbor a uznejte sami, že i počeštěný Nikolas zní mnohem lépe než český Karel. Zvlášť v téhle branži. O přítomnost Nicka si řekli v dotazníku sami klienti. Na výběr měli zhruba z 15 panáků různých značek a Nick je všechny porazil. Týdny strávené ve fitku nebo v dobře připravené formě na plastová těla přinesly své ovoce. Hlasovali pro něj jak muži, tak ženy.

Asi za měsíc se bude celá tahle silikonová partička stěhovat do futuristického designového centra na Smíchově. Naše další setkání s umělými pannami tak proběhne ve virtuální realitě.

Nick do tohohle nevěstince budoucnosti kromě dvou penisů přinesl alespoň náznak genderové vyváženosti. Ženy jsou sice stále v přesile, za střechu nad hlavou tady aktuálně na plný úvazek pracují tři, ale bisexuálním mužem určitě nepohrdnou.

Příště ve VR

Asi po půlhodinovém povalování po Nickovi je čas jít. Na můj vkus je na muže dost pasivní. Na druhou stranu je to výborný posluchač, můžete si s ním vyzkoušet, cokoli vás napadne, a přišly jsme za ním rovnou tři, takže o zábavu bylo postaráno. Smyslem Nickova života je podle majitelů uspokojování erotických fantazií mužů i žen. A k tomu tady má prostor sedm dní v týdnu, třináct hodin denně. Tak jen doufám, že se při tom baví minimálně stejně tak dobře jako my. 

Asi za měsíc se bude celá tahle silikonová partička stěhovat do futuristického designového centra na Smíchově. Naše další setkání s umělými pannami tak proběhne ve virtuální realitě. Tam už pak možná potkáme Nicka (nebo někoho jiného) trochu akčnějšího.

Související…

Budou jednou ženy na sexrobotky žárlit?
Klára Ponczová

foto: Naughty Harbor a Michaela Cásková, zdroj: Naughty Harbor

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...