fbpx

Parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her: Esence ženskosti v každé kapce 1 fotografie
zdroj: Notino

Narciso Rodriguez je newyorský návrhář se zvláštním smyslem pro módu a styl. Věděli jste však, že stejně jako jeho kolekce oblečení, tak i jeho parfémy jsou výrazem hluboké a intenzivní palety ženských emocí?

Zveřejněno: 1. 9. 2023

V následujících řádcích se společně ponoříme do světa legendární parfémované vody For Her. Čím je tato vůně tak neodolatelná?

Parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her byla představena v roce 2003 a okamžitě získala oblibu mezi ženami po celém světě. Inspirací pro tento parfém se stala samotná žena, a to konkrétně její síla, zranitelnost, smyslnost a elegance. Rodriguez chtěl vytvořit vůni, která by reflektovala všechny aspekty ženskosti.

Charakteristika vůně

Parfémovaná voda je ve své podstatě kombinací květinových a dřevitých tónů, které odráží komplexitu a hloubku ženského charakteru. V horních tónech ucítíte svěží esenci růžového květu a broskve, které postupně přecházejí do srdce vůně s jasmínem a růží. Základem jsou pak těžší a teplé tóny pačuli a bílého pižma.

Pro jakou ženu je For Her určen?

Narciso Rodriguez For Her je vůně pro moderní ženu, která je si vědoma své síly a nebojí se ji ukázat. Zároveň je ideální pro citlivou a elegantní ženu se smyslem pro detail. Chcete být viděna? Slyšena? Zároveň si však chcete zachovat určitou záhadnost a tajemství? Potom je pro vás tento produkt jako stvořený.

Parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her je mnohem více než jen vůně. Vyjadřuje ženskost, komplexnost a hloubku. Ať už jste silná a nezávislá, nebo jemná a snivá, tato vůně je určena pro každou ženu, jež si přeje oslavit všechny aspekty svého bytí. Vyzkoušejte ji a objevte v sobě nové dimenze smyslnosti a elegance.

Parfém v několika různých velikostí najdete taktéž na webové stránce Notino, kde najdete celou řadu dalších kosmetických produktů.

Související…

Že krása zaručuje štěstí v lásce? Omyl. Je to spíš naopak
Tereza Hermochová

foto: Notino, zdroj: Notino

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...