fbpx

Léto milujeme asi všichni. Ale letní sluneční paprsky naší pokožce příliš neslouží. Chraňte se proto před sluncem vhodným oděvem, opalovacími přípravky a pečlivě zvažujte dobu strávenou na přímém slunci.

Zveřejněno: 3. 7. 2023

Co když se ale i přesto spálíte? Co dělat, jak pokožku zklidnit a dostat ji zpět do harmonie? Řešením může být vysoce kvalitní česká kosmetika od značky Onclé. Ta má ve svém sortimentu dvojici tělových produktů pro léto jako stvořenou.

Rozmazlujte se a používejte k tomu to nejlepší

České produkty, prvotřídního složení, v bio kvalitě, veganské. Řeč je o české značce Onclé, která se v poslední době stala love brandem, a není se čemu divit. Značka si zakládá na láskyplném přístupu k sobě samé a produkty jsou koncipovány tak, aby splňovaly ta nejpřísnější kritéria. Zamilujete se tedy velmi snadno.

„Zakládáme si na kvalitě surovin, se kterými pracujeme. Využíváme celou škálu vzácných olejů, které pokožku vyživují, zpevňují a v létě ji dokáží zklidnit v případě spálení. Mezi klíčové suroviny patří šípkový olej, který je plný vitamínu C. Ten je pro pokožku nezbytný. Bavlníkový olej, mandlový, meruňkový, broskvový, jojobový, inca inchi. Dále používáme aktivní látky, jako jsou kyselina hyaluronová, BIOLIN P, kmenové buňky AKOSKY® APIUM, přírodní Squalan,“ říká Marcela Kubátová, marketingová ředitelka značky Onclé.

Mycí mléko mějte jako každodenní základ po celé léto

Mycí mléko přináší pokožce jedinečnou péči. Na léto je ideální. Šetrně a zároveň efektivně odstraňuje nečistoty. Pokožku chrání před nepříznivými vlivy, hydratuje a zanechává ji hedvábně jemnou. Mycí mléko je vhodné pro každodenní péči o citlivou pokožku. Obsahuje BIO šípkový extrakt, BIOLIN P a jemné čisticí složky. Během sprchování či koupele naneste na pokožku a potom důkladně opláchněte. Cena: 259 Kč/200 ml.

onclecerven1

Tělové mléko jako první pomoc po slunění

Tělové mléko chrání pokožku před dehydratací, podporuje přirozenou strukturu pokožky a vyživuje ji. Obsahuje vzácné přírodní BIO oleje – arganový a švestkový, které se krásně vstřebají do pokožky. Je ideální pro citlivou pokožku. Kromě BIO olejů obsahuje BIO šípkový extrakt, BIOLIN P, přírodní squalan, vitamín E a jemné čisticí složky. Po sprše či koupeli pokožku osušte a následně naneste jemnými pohyby tělové mléko. Příjemně se roztírá a vaše pokožka po něm bude sametová. Cena: 299 Kč/200 ml.

onclecerven2

Zajímají vás účinné látky v kosmetice Onclé?

BIO ŠÍPKOVÝ OLEJ vyživuje a zklidňuje pokožku, udržuje ji hebkou a zdravou bez potřeby dalšího ošetření. Dodává pokožce přírodní cestou vitamíny, především Vitamín C, a přispívá k její regeneraci.

BAVLNÍKOVÝ OLEJ velice účinně hydratuje, uklidňuje a vyživuje. Svými vlastnostmi je předurčen k péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Obnovuje poškozenou pokožku a přirozeně zvláčňuje.

AKOSKY® APIUM rostlinné kmenové buňky dokáží vyhledat postižené místo v pokožce a zabezpečit její regeneraci až úplné obnovení. Pokožka je po pravidelných aplikacích hebká, vyhlazená a bez známek poškození.

3D KYSELINA HYALURONOVÁ je tělu vlastní látka, která je součástí mezibuněčné hmoty. Dokáže na sebe navázat vodu a udržet tak v pleti trvalou hydrataci a současně pomáhá zevnitř při vyplňování vrásek, strií a dalších poškození pokožky.

INCA INCHI AKTIVNÍ OLEJ nazývaný také „Peruánské zlato“, je bohatý na omega mastné kyseliny, které zabraňují stárnutí pokožky a napomáhají její regeneraci. Zajišťuje bohatou výživu pokožky, především vysokým obsahem antioxidantů, ale i vitamínů.

PŘÍRODNÍ SQUALAN zanechává na pokožce jemný film a příjemný pocit hebkosti a luxusu. Obnovuje přirozenou ochrannou vrstvu pleti, působí jako významný antioxidant a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.

BIOLIN P chrání a pečuje o pokožku. Díky němu je na pokožce ochranný antimikrobiální štít. Je klinicky prokázáno, že zabraňuje opakovanému výskytu kožních problémů.

KOKOSOVÁ VODA chrání pokožku před nepříznivými vlivy a zároveň ji krásně hydratuje. Je bohatá na vitamíny a minerály. Pomáhá zpomalovat stárnutí pokožky.

Zamilujte se i vy do www.oncle.cz

Související…

Australané vzkazují: Chraňte se před sluncem, opalovací krém je až poslední možnost
Hana Průšová

foto: Onclé, zdroj: Onclé

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...