fbpx

Ještě nedávno vyžadovalo hledání špičkových sportovních produktů značné množství času a energie. Sortiment dostupný online nebo v kamenných prodejnách byl značně rozptýlený, což ztěžovalo vyhledávání. Časy se však mění a na scénu přichází Sportano.

Zveřejněno: 20. 8. 2022

S internetovým obchodem Sportano.cz se nakupování sportovních potřeb stává snadným a příjemným. Jako moderní multibrandová platforma nabízí nejlepší vybavení od předních výrobců v různých kategoriích. Kromě toho nabízí také rychlou dopravu, možnost vrácení zboží a platbu na splátky.

Týmové sporty

Internetový obchod Sportano nabízí široký sortiment vybavení a oblečení pro mnoho týmových sportů. Fotbaloví nadšenci si mohou vybrat profesionální kopačky určené pro hru na různých površích. Od hřišť s přírodní trávou, přes hřiště s umělou trávou, až po krytá hřiště. Kvalitu a dlouhou životnost zaručují značky jako Nike, adidas, Joma nebo Mizuno.

Fotbalový sortiment zahrnuje také kvalitní oblečení a trenažéry nebo skládací branky, které jsou ideální pro pravidelný skupinový nebo individuální trénink. V internetovém obchodě Sportano najdou vše potřebné také fanoušci basketbalu, volejbalu nebo házené.

Raketové sporty

Ti, kteří dávají přednost tenisovému kurtu před hřištěm, by si však měli prohlédnout širokou nabídku špičkových produktů pro raketové sporty. Patří sem kvalitní dámské, pánské a dětské oblečení značek BABOLAT, FILA, HEAD, HYDROGEN nebo Lacoste a dalších. Jsou vyrobeny z moderních prodyšných materiálů a zajišťují dostatečné větrání a zároveň volnost pohybu.

w1grsdlpwvmluvbmoqamv5z3obyuqoyhk4ry3buq wfr3susga4nfovu0dh8qq e28sjicehqbm0hvggh 7ps6tn6zdcl2ge4eeivoj7ny5udbwwts2snqde3xtdsrjdaymeh3thggckbpgzlfazi31husvk16ts6clxlw cmy9vv.tmp

zdroj: Sportano


Internetový obchod Sportano nabízí rakety na tenis, squash, badminton, stolní tenis a dokonce i na padel. Jedná se o výběr nejlepšího vybavení určeného jak pro začátečníky, tak pro zkušené profesionály.

Cyklistika

Vzhledem k tomu, že sezóna je v plném proudu, vyplatí se vybrat si také jedno z MTB, silničních nebo městských kol. V tomhle sportovním obchodě najde každý milovník dvou kol nejen špičkové stroje, ale také nezbytné příslušenství. Patří mezi ně mimo jiné cyklistické přilby pro dospělé a děti splňující přísné bezpečnostní normy, osvětlení, brašny a batohy a elektrické pumpy.

287911230 177718271367646 5268532397482248904 n

zdroj: Sportano


Při vysokých teplotách přijde vhod také cyklistické oblečení, které chrání před škodlivým UV zářením. Dresy nebo šortky s krátkým a dlouhým rukávem značek Alé, FOX, ASSOS, Oakley a Santini se hodí na každou trasu.

Vodní sporty

Pokud se chystáte vyrazit k moři, sjíždět řeku nebo se válet na koupališti, Sportano disponuje opravdu širokou nabídkou z oblasti vodních sportů. Plavci seženou všechny možné pomůcky od brýlí až po čepice a na své si přijdou i milovníci potápění. Šnorchly, masky, ploutve, bóje, v nabídce nechybí nic ze základní výbavy.

286570633 175796384893168 1127972777849314941 n

zdroj: Sportano


Pokud ale raději pádlujete než plavete, lze v nabídce najít nafukovací rafty, kajaky nebo hity posledních sezón paddleboardy. V obchodě Sportano však patřičné příslušenství sežene i ten, kdo si chce vyzkoušet plachtit. 

Milovníci sportu zde také najdou výrobky pro bojové sporty, posilování a fitness, ale i turistiku, jízdu na koni nebo rybaření.

Náš zákazník, náš pán

Internetový obchod Sportano tvoří vášniví milovníci mnoha sportů a outdoorových aktivit. Dobře si uvědomují, že výběr toho správného sportovního nemůžete nechat náhodě. Proto vám rádi poradí a pomohou v jakékoli fázi nákupu. Problém s výběrem správného typu obuvi? Nebo snad s výběrem správného typu kola? V každém případě stačí zavolat na speciální infolinku nebo zvolit jednu z forem online kontaktu: chat na webových stránkách, e-mail nebo formulář.

Odborníci online obchodu Sportano jsou k dispozici téměř každý den. Odpovídají na dotazy a poskytují veškeré praktické rady. Profesionální poradenství ve společnosti Sportano je zárukou naprosté spokojenosti s každou volbou.

Související…

Sport v extrémních vedrech? Zapomeňte i na plavání. A bude hůř
Zdeněk Strnad

foto: Sportano, zdroj: Sportano

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...