fbpx

Jak najít balanc v teniskách? Vsaďte na osvědčenou klasiku 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nejsou tenisky jako tenisky. Při hledání životní rovnováhy, nebo chcete-li balance, můžete investovat své peníze do tenisek za rozumnou cenu. Třeba právě díky nim změníte svůj pohled na svět, nebo se budete moci naplno začít věnovat svému oblíbenému sportovnímu koníčku, popřípadě si zpříjemníte celodenní stání v práci. Jaké jiné boty jsou synonymem rovnováhy a rozumné ceny než právě tenisky značky New Balance?

Zveřejněno: 30. 5. 2022

Když v roce 1988 byly na trh uvedeny tenisky New Balance 574, asi málokdo tipoval, že se z těchto průměrných běžeckých bot stanou nedílné součásti běžného šatníku celé řady domácností. Model 574 totiž neměl žádné velké ambice a mělo se jednat o boty na běhání za rozumnou cenu. Jenomže díky povedenému designu si jej oblíbili lidé také na každodenní nošení do práce, do školy či ve volném čase. Tak se z bot určených primárně na běhání stala obuv vycházková i volnočasová zároveň.

Tenisky, které nosil i Steve Jobs

Od doby, kdy světlo světa spatřil první model tenisek New Balance, již uběhlo bezmála 116 let a za tu dobu získaly na popularitě – na nohou je nosil například i Steve Jobs. Z toho jasně plyne, že vůbec nezáleží na tom, kolik peněz vám leží na účtu, protože pokud nějakou značku tenisek milujete i pokud to jsou tenisky za rozumnou cenu, jste jim věrní, i když se z vás stanou milionáři. Pánské tenisky se navíc dají nosit také do práce a k ležérnímu stylu oblečení. Časy, kdy bylo jejich nošení určeno striktně na volný čas a na hřiště, naštěstí již dávno pominuly.

Pohodlné a praktické každý den

Každodenní nošení tenisek je zdravé, protože jejich tvar a provedení jsou uzpůsobeny tomu, aby vaše chodidla rozmazlovaly a poskytovaly jim pohodlí. Po celém dni stráveném v teniskách vás proto nebolí nohy ani netrpíte puchýři či nějakými odřeninami. Trávíte-li ve své profesi celý den na nohou, jsou tenisky tou správnou volbou. S klidným svědomím můžete s teniskami na nohou po celém dni v práci vyrazit na drink s přáteli, a přitom budete stále vypadat božsky. Tenisky se doopravdy hodí ke všemu.

Vyberte si svůj snový pár

Buďte v pohodě, užívejte si pohodlí i praktičnost a vyberte si svůj ideální pár tenisek na skvěle zásobeném e-shopu Flexdog. Tento online obchod vás překvapí širokým výběrem a pestrou paletou tenisek od všech světových výrobců, kteří vás napadnou.

Pořiďte si tenisky a užívejte si jejich všestranné využití. Nosit je můžete jak do práce, tak na volný čas i na běhání. Ať už je vaše zaměstnání a koníčky jakékoliv, s praktickými teniskami na nohou vám půjde všechno lépe.

Související…

Muži při sportu s publikem podávají vyšší výkony. Ženy to mají naopak
Kateřina Hájková

foto: Pravosudov Yaroslav / Shutterstock.com, zdroj: Flexdog

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...