fbpx

Zájem zákazníků o online nákupy je stále na vzestupu. Síť obchodů Žabka proto nadále rozšiřuje možnosti objednání a doručení nákupů. Nově zahájila spolupráci s online kurýrní službou Wolt

Zveřejněno: 18. 5. 2021

Moderní způsob nákupu potravin z pohodlí domova nabízí síť prodejen Žabka již více než rok. Obliba zákazníků u této formy nákupů neustále roste, proto se Žabka rozhodla rozšířit svou nabídku a spustila spolupráci s online kurýrní službou Wolt.

V rámci nové spolupráce se společností Wolt nabídneme zákazníkům na 850 položek v rámci celé šíře našeho sortimentu.

„Snažíme se reagovat na měnící se potřeby zákazníků. Častější využívání online nákupů patří k trendům posledního roku. Tímto způsobem nakupování máme možnost oslovit širší spektrum zákazníků, kteří by jinak u nás běžně nenakupovali. V rámci nové spolupráce se společností Wolt nabídneme zákazníkům na 850 položek v rámci celé šíře našeho sortimentu a vedle doručení domů je možná i varianta vyzvednutí na prodejně,“ vysvětluje Radim Lunda, generální ředitel sítě obchodů Žabka v ČR.

Zatím v Praze a Brně

Služba bude dostupná zákazníkům v Praze a Brně, v rámci pilotního provozu se do ní zapojí 10 obchodů. „Spolupráce se sítí prodejen Žabka nám pomůže zásadně rozšířit nabídku potravin, a naši zákazníci tak budou mít pohodlný nákup zase o něco blíž. Zapojeno bude zpočátku deset prodejen v Praze a Brně, kde budeme doručovat do 30 minut, a postupně se budeme snažit přidávat i další,“ říká šéf českého Woltu Jan Foret.

Žabka nadále rozšiřuje i nabízené služby na svých obchodech a dokáže rychle reagovat na měnící se potřeby svých zákazníků. Před nedávnem do svého sortimentu zařadila i volně prodejná léčiva. K dostání jsou např. ibalgin, paralen, kapky do očí nebo léky na bolest v krku. Od loňského dubna nabízí i možnost online nákupů, které provozuje ve spolupráci s aplikací Bolt Food. V současnosti je dostupná v 39 obchodech a na výběr je v ní přes 800 položek.

Související…

Kotva se začala stavět před 50 lety: Které pražské obchoďáky jsou dodnes "in"?
Klára Kutilová

foto: iŽabka.cz, zdroj: iŽabka.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...