fbpx

Zveřejněno: 25. 6. 2020

Zubařů je málo a u většiny z nich je praxe taková, že když přijmou nového pacienta, udělají mu klasickou preventivní prohlídku. Nejsou-li žádné potíže, objednají ho zase za půl roku. V případě problémů provedou co nejrychlejší a levné řešení, aby byl pacient spokojený, a tím pro ně starost končí.

Jste-li z hlavního města, v úvahu připadá například zubař Praha sídlící ve Florentinu. Právě u toho si pacienti chválí nadstandardní přístup.

Mnozí zubaři vám neřeknou, jaké všechny metody a technologie se dnes používají. Používají svůj naučený postup a je jim jedno, že pro klienty existuje i lepší řešení. Pacient je pro ně jen jedním z mnoha. Také to tak u svého zubaře máte? Přejděte jinam!

Nechte si provést důkladnou vstupní prohlídku

Přejít k jinému zubaři můžete kdykoliv. Čím dříve to uděláte, tím lépe. Jste-li z hlavního města, v úvahu připadá například zubař Praha, který sídlí ve Florentinu. Právě u něj si pacienti chválí nadstandardní přístup. Změnu poznáte už při první návštěvě.

Každý nový pacient nejdříve podstoupí vstupní prohlídku v délce trvání asi hodiny. Zubař použije nejmodernější technologie, v ordinaci má k dispozici například mikroskop s 32násobným zvětšením či 3D rentgen, který dokáže přesně diagnostikovat problém. Po této důkladné prohlídce je vypracován plán léčby s přesným časem a také cenovou nabídkou.

Na záchranu úsměvu není nikdy pozdě

Pod péčí ne zrovna dobrého zubaře jste o vlastní chrup přišli? Nabídl vám místo vašich zubů zubní můstky? Raději utečte! Dnes už jsou zubní můstky tabu, zastává se názor, že je lepší, když má každý zub svůj vlastní pilíř. Přijďte do The Clinic ve Florentinu a nechte si vyrobit zubní implantáty. Bez bolesti a bez nepříjemného otiskování. Místo zastaralé techniky otisků se tady totiž používá intraorální skener a software, který dokáže vytvořit virtuální model vašich úst.

Možná v současné době žádné problémy s chrupem nemáte. Přijde ale čas, kdy budete dobrého zubaře určitě potřebovat. Co kdybyste si ho našli již nyní? V The Clinic aplikovali přes 3000 kompozitních výplní, ošetřili 1500 kanálků, zavedli téměř 400 implantátů a bezbolestně vytrhli skoro 600 zubů moudrosti.

zdroj: The Clinic

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...