fbpx

Jak si udržet opálenou pokožku co nejdéle? 2 fotografie
zdroj: Kosmetika Capri

Opálení sluší každé ženě

Zveřejněno: 22. 5. 2023

Zajímá Vás, jak si ho co nejdéle udržet? Máme pro Vás tip na produkt jménem Vitamínový fluid z kozího mléka s vitamínem B8. Vyrábí ho česká firma Kosmetika Capri z vysoce kvalitních surovin. Je výjimečný tím, že se podílí na stabilizaci opálení, a je prokázáno, že zpomaluje rychlost zesvětlení pokožky o 60 %.

Opálená a pevná

Vitamínový fluid po opalování značky La Chèvre je unikátním produktem, který vyvinula Kosmetika Capri před 2 lety, a má s ním jen ty nejlepší praktické zkušenosti. „Kromě kozího másla přípravek obsahuje vysoké množství D-panthenolu se zvlhčujícím a zklidňujícím účinkem, dále vitamín B8 zvaný Inositol, který se podílí na stabilizaci opálení, a je prokázáno, že zpomaluje rychlost zesvětlení pokožky o 60%, a navíc aktivuje syntézu kolagenu,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri.

Regeneračním a hydratačním efektem vyniká právě kyselina mléčná. I proto jsou kosmetické produkty vyrobené z kozího mléka vysoce funkční v rámci po-opalovací péče.

Fluid dále obsahuje biologický filtr proti UV záření z Laminaria Ochroleuca, vybrané oleje, jako je avokádový, mandlový a mrkvový s vysokým obsahem karotenů, potřebné vitamíny C a K, extrakty z vlčího máku, kadidlovníku a Vilínu viržinského. Důležitou součástí je taktéž Shea butter. Dokonale zklidňuje a hydratuje i velmi suchou pokožku, má přirozený UV faktor. Cena: 508 Kč/100 ml.

Hydratovaná a jemná

Pokožce pomáhá pravidelná hydratace. Kůže na slunci přirozeně reaguje zbarvením do ruda nebo do bronzova a zároveň začne zesilovat. Chceme-li přejít spálené a hrubé pokožce, hydratovat je potřeba neustále. Jednak dostatečným množstvím čisté vody, a také právě správně zvoleným kosmetickým přípravkem. Dobré je nechat pokožku na slunce pomalu zvykat. První opalování by proto nemělo trvat déle než půl hodiny a měli byste se při něm pohybovat nebo alespoň po chvilkách otáčet, aby slunce mohlo působit rovnoměrně na celý povrch těla. Hodit se může i Beta karoten v podobě kapslí, který může péči o opálenou pokožku vhodně doplnit.

capri1

Zdravá a krásná

Už naše babičky radily spásu v podobě tvarohu či jogurtu na opálenou pokožku. Pokud se rozhodnete touto domácí variantou doplnit svou letní péči, skladujte mléčné produkty samozřejmě v chladu, umí pak zajistit patřičnou úlevu. Regeneračním a hydratačním efektem vyniká právě kyselina mléčná. Dokazují to klinické testy. I proto jsou kosmetické produkty vyrobené z kozího mléka vysoce funkční v rámci po-opalovací péče. „Kyselina mléčná toho umí daleko více. Kromě hydratace také odstraňuje odumřelé buňky, pokožku tvoří hebkou a lesklou, celkově ji rozjasňuje. Je účinná v boji proti vráskám a pigmentovým skvrnám a sjednocuje tón pleti. Navrací pokožce přirozené pH,“ vysvětluje k tématu Ing. Jitka Poláková.

Kosmetika Capri má tradici a zároveň udává nové trendy

Je to česká firma s tradicí trvající déle než čtvrt století. Ve svých recepturách využívá primárně české a evropské suroviny z kozího mléka, na jejichž základě vyrábí špičkové produkty pečující o pleť, tělo a vlasy. Jejich základem je vysoký podíl kozího mléka, másla, syrovátky, kolostra, PRO a PREBIOTIK.

Produkty dále obsahují vysoce účinné moderní látky, byliny, léčivé rostliny, vitamíny, minerály, ceramidy. Důležité je vyzdvihnout, že kozí ingredience tvoří až 30 % obsahu, což je neobvykle vysoké množství.

Tento rok firma rozšířila své portfolio o doplňky stravy v podobě revolučních PRO a PREBIOTIK v podobě kapslí, které uvádějí organismus do celkové a komplexní rovnováhy.

Související…

Nový trend, který funguje: PRO a PREBIOTIKA z kozí syrovátky
Komerční článek

foto: Kosmetika Capri, zdroj: Kosmetika Capri

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...