fbpx

Nový trend, který funguje: PRO a PREBIOTIKA z kozí syrovátky 2 fotografie
zdroj: Kosmetika Capri

Doplňky stravy jsou běžnou součástí našeho života. K dispozici je jich ale tolik, že většina z nás neví, který vybrat. Kolik přípravků brát a jak je správně kombinovat. Přišel čas na revoluční novinku v podobě PRO a PREBIOTIK z kozí syrovátky. Největším benefitem je skutečnost, že jde o jednu kapsli s kombinovaným účinkem pro harmonii celého organismu

Zveřejněno: 17. 3. 2023

Česká firma Kosmetika Capri a její značka La Chèvre vyvinula a vyrobila doplněk stravy v podobě PRO a PREBIOTIK se sladkou kozí syrovátkou a laktobacily v podobě kapslí. Tento doplněk stravy je kompletně jiný pro svůj obsah a synergický účinek obsažných látek. Sladká kozí syrovátka přispívá k rovnováze střevní mikrobioty. To vede ke komplexní harmonii a zdraví celého organismu. „Největším benefitem PRO a PREBIOTIK La Chèvre je dvojí účinek. PRO a PREBIOTIKA v jedné kapsli jsou moudrým spojením, které vede k umocnění probiotického účinku,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy.

Laktóza z kozího mléka dokáže zázraky

La Chèvre PRO a PREBIOTIKA obsahují laktózu z kozího mléka, tedy prebiotika, která v tlustém střevě slouží k výživě a růstu laktobacilů a bifidobakterií. „Laktóza je zdrojem pro produkci dalších potřebných látek, které prokazatelně pozitivně ovlivňují aktivitu a životaschopnost střevních mikroorganizmů,“ vysvětluje Ing. Poláková.

Odborníci se shodují na tom, že kůže je zrcadlem duše a našeho vnitřního světa. Na pokožce sídlí mnohočetná a pestrá mikrobiota, která chrání tělo před proniknutím škodlivých vetřelců do našeho organismu. Kožní mikrobiom spolupracuje se střevním a úlohou obou je udržovat optimální vnitřní i vnější prostředí našeho těla. Zdravotní stimulační vliv Laktobacilů je známý již staletí a využívá se při výrobě tradičních kysaných mléčných nápojů v celém světě. Všechny druhy laktobacilů i bifidobakterií využitých v doplňku, který vyvinula Kosmetika Capri, se používají při výrobě kefíru, kumysu a jogurtu.

capri1

Rovnováha uvnitř těla i na pokožce

Firma Kosmetika Capri je známá výrobou kosmetiky značek La Chèvre, Le Chaton, Capramedic z kozích surovin. Produkty jsou přátelské ke kožní mikrobiotě a jejich používáním získává kůže správný mikrobiom, tedy odolnost a přirozené zdraví a krásu až do pozdního věku. Nyní dostávají kosmetické přípravky spolubojovníka za rovnováhu našeho vnitřního prostředí ve formě kapslí La Chèvre PRO a PREBIOTIK.

Doporučené dávkování

1-2 kapsle denně, zapít vodou. První měsíc se doporučují 2 kapsle denně. Další měsíce postačí 1 kapsle denně.

Cena

465 Kč/balení, ve kterém je 60 kapslí. Balení ve formě sáčku je ideální na uskladnění i na cesty.

Kosmetika Capri

je česká firma s tradicí trvající déle než čtvrt století. Ve svých recepturách využívá primárně české a evropské suroviny z kozího mléka, na jejichž základě vyrábí špičkové produkty pečující o pleť, tělo a vlasy. Jejich základem je vysoký podíl kozího mléka, másla, syrovátky a kolostra. Ten tvoří 30 % obsahu, což je neobvykle vysoké množství. Nyní firma uvedla na trhu revoluční produkt: La Chèvre PRO a PREBIOTIKA: Doplněk stravy se sladkou kozí syrovátkou a Laktobacily.

Související…

Ájurvédský šéfkuchař: Přivítejte jaro a vylaďte si organismus v ájurvédském duchu
Gary Wright

 

foto: Kosmetika Capri, zdroj: Kosmetika Capri

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...