fbpx

Různé pojišťovny svým klientům nabízejí různou kombinaci uvedených rizik. Proto si úrazové pojištění nejsnáze porovnáte pomocí srovnávačů a internetových kalkulaček. Na Yespojištění.cz najdete srovnání pojištění největších pojišťoven

Zveřejněno: 4. 8. 2020

Bojíte se, že v případě vašeho zranění nebo onemocnění přijde vaše rodina o finanční jistotu? Můžete se chránit úrazovým pojištěním, které vám pomůže se zvládnutím nepříjemné situace. Víme, komu se pojistka na úraz vyplatí i v jakých momentech ji oceníte nejvíce.

Pojistka pro klidné spaní i během rekonvalescence

Úrazové pojištění si může sjednat každý, kdo chce ochránit ekonomickou stabilitu rodiny za každé situace. Pojišťovna vám při náhlém úrazu pomůže se zabezpečením financí pro ty, na kterých vám záleží nejvíce. Díky tomu se může zraněný plně soustředit na rekonvalescenci a nemusí si dělat starosti. Kdy pojistka na úraz pomůže nejvíce?

  • Při zranění s trvalými následky
  • Po tělesném poškození následkem úrazu
  • V případě smrti po zranění

Pojistku si sjednávají hlavně živitelé rodin

Finance od pojišťovny vám po dobu nezbytně nutnou k vyléčení pojištěného ulehčí nepříjemnou životní situaci. Peníze dostanete i v případě trvalých následků (podle jejich rozsahu a vlivu na život). V případě smrti pak určené osobě instituce vyplatí sjednanou částku. Výplata pojistného plnění je buď jednorázová, nebo opakovaná. Nejčastěji si úrazové pojištění sjednávají hlavy rodin, na kterých jsou jejich nejbližší finančně závislí. Jejich úraz nebo skon by měl na finance rodiny dramatický dopad. Pojistka se však vyplatí i dalším ekonomicky činným členům rodiny – během rekonvalescence se peníze navíc hodí více než kdy jindy.

Nenechávejte svou ekonomickou situaci náhodě – pokud máte navíc hypotéku nebo jiné půjčky, mohlo by i banální zranění prudce zasáhnout do vašeho života.

K základnímu pojištění úrazu si můžete doplnit specifická připojištění, která vás ještě lépe ochrání. Může se jednat např. o denní odškodné při léčbě, připojištění tělesného poškození bez trvalých následků (plnění pak dostanete třeba i za vymknutý kotník nebo zlomenou nohu) nebo úhradu poplatků za hospitalizaci v nemocnici.

Vyberte si ideální pojistku na srovnávači pojištění

Různé pojišťovny svým klientům nabízejí různou kombinaci uvedených rizik. Proto si úrazové pojištění nejsnáze porovnáte pomocí srovnávačů a internetových kalkulaček. Na Yespojištění.cz najdete srovnání pojištění největších pojišťoven, díky kterému snadno najdete pojistku přesně pro vás.

Nenechávejte svou ekonomickou situaci náhodě, pokud máte navíc hypotéku nebo jiné půjčky, mohlo by i banální zranění prudce zasáhnout do vašeho života. Úrazovým pojištěním se ochráníte před výpadkem příjmů a budete si moci užívat života bez obav.

Související…

Jak postupovat při autonehodě v zahraničí?
Komerční článek

zdroj: YesPojištění.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...