fbpx

Říkáte si již déle, že byste si měli po létech zase vyrazit pod stan? Letos si konečně místo snobských all inclusive hotelů v Egyptě či na Kanárských ostrovech můžete užít hezkou českou přírodu zpod stanu. A kdo to ocení ještě kromě vás? Nejspíš vaše děti a také pes, pokud se jej alespoň na tu českou dovolenou rozhodnete vzít s sebou

Zveřejněno: 29. 5. 2020

Pokud je to už pár let, co jste byli pod stanem či v kempu, budete rozhodně potřebovat moderní kempingovou výbavu. Ta stará z dob vašich školních let či po babičce, kdy se ještě jezdilo do Jugoslávie „stodvacítkou“, vám stačit rozhodně nebude. Moderní materiály a technologie kempování výrazně povýšily. Tak si ho pojďte užít k dokonalosti s kempingovou výbavou kvalitní a prestižní značky Cattara.

Od stanu až do posledního kousku nádobí

Značka Cattara je synonymem pro dobrodružství v přírodě i pod stanem. Pro toulky přírodou, spaní pod širým nebem, ale třeba i pro grilování. Sortiment značky je skutečně široký. Nabízí grily a ohniště (na plyn, na uhlí i na elektřinu), kompletní kempingovou výbavu, kempingový nábytek, stany, přístřešky, spací pytle, karimatky, svítilny, čelovky, lampy, batohy i další cestovní a kempingové doplňky. Prostě kempingová výbava od A do Z.

Když uvidíte nádherné černé kempingové nádobí Cattara, pochopíte, že ani tady vývoj neusnul na vavřínech.

Vzorková maloobchodní prodejna značky v Nehvizdech vám dává příležitost nakoupit vše na jednom místě. Nemusíte proklikávat stovky e-shopů ani obíhat desítky kamenných obchodů. I když doma nemáte ani jediný ešus, vůbec to nevadí, protože i ten zde koupíte. A když uvidíte nádherné černé kempingové nádobí Cattara, pochopíte, že ani tady vývoj neusnul na vavřínech.

Pobyt u rybníka či na chalupě?

Nemusíte jezdit zrovna do kempu pod stan. I pro váš pobyt na chalupě či u blízkého rybníka vás Cattara plně vybaví. Třeba skvělými plážovými přístřešky. Ty jsou dnes běžně k vidění na koupalištích, a to i na těch luxusních.

Nikdo už není takovým dobrodruhem, aby se po celý den vystavoval sluníčku. Ani krémy s vysokým faktorem nechrání zcela před UV, a tak je při celodenním pobytu u vody rozhodně dobré ukrýt se alespoň přes poledne před sluníčkem.

Ráj i na vlastní zahradě

Jak si představujete ideální ráj na své zahrádce? Pár rad vám dá i značka Cattara. Mezi vzrostlé stromy si pověste houpací síť. Ale pozor! Jedna v rodině nikdy nestačí. Tento typ lenošení miluje vlastně každý. Kromě sítě se hodí i houpací závěsná křesla. Ocení je i děti. Rychle pochopí, že je to vyšší level běžných houpaček.

Co by to ale byl za zahradní ráj bez parádní grilovačky. Grily a ohniště Cattara jsou přitom vyhlášené. Značka je nabízí menší i větší, na dřevěné uhlí, na plyn i na elektřinu. Nechybí ani speciality jako točící se venkovní gril na barbecue. A samozřejmě vše, co pro grilování potřebujete. Od náčiní až po kryty na grily. Ještě pořád litujete, že vám letos ten Egypt či Turecko nevyjde?

foto: Cattara, zdroj: Cattara

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...