fbpx

Proces sterilizace může uživatel pohodlně vyměnit za vaření v páře pro celou rodinu. Není nic jednoduššího než vložit nakrájenou zeleninu nebo ovoce na parní mřížku, nalít ideální množství vody a přístroj zapnout

Zveřejněno: 20. 3. 2020

Všechny novopečené maminky mají v raných týdnech života svého dítěte plné ruce práce. Jedné věci ale musí především v této době věnovat speciální pozornost. Dokonalé čistotě lahviček či jiných potřeb ke kojenecké výživě. Ideálním pomocníkem pro tyto účely je multifunkční sterilizátor BBS 3020, který umí vysterilizovat až šest dětských lahviček i s příslušenstvím během deseti minut a dokáže uvařit jídlo v páře. Co víc by si novopečení rodiče mohli přát?

Sterilizace bez starostí

Sterilizátor oplývá velkou kapacitou, takže do něj lze umístit až šest kojeneckých lahví s různými doplňky ve formě saviček či víček. Pomocí přehledných tlačítek se dá proces sterilizace okamžitě nastavit a uživatel má během deseti minut vše dokonale čisté a bez bakterií.

Sterilizátor tak lze zapnout večer, jít pohodlně spát a ráno je vše připraveno k použití.

Příznivci dlouhodobější sterilizace mohou na přístroji nastavit sterilizační cyklus, který je šesti- nebo dvanáctihodinový. Sterilizátor tak lze zapnout večer, jít pohodlně spát a ráno je vše připraveno k použití.

Zdraví je to nejpřednější

Proces sterilizace může uživatel pohodlně vyměnit za vaření v páře pro celou rodinu. Není nic jednoduššího než vložit nakrájenou zeleninu nebo ovoce na parní mřížku, nalít ideální množství vody (dle přiloženého návodu) a přístroj zapnout. Do pár minut je uvařeno tím nejzdravějším způsobem, který existuje.

sterilizator in

Pohodlné a chytré ovládání

Sterilizátor má k dispozici tlačítko pro intuitivní nastavení režimu sterilizace, sterilizačního cyklu nebo parního ohřevu. Digitální LCD displej nabízí sledování vybraného procesu a času, který zbývá do jeho konce. O ukončení sterilizace informuje jak zvukový, tak světelný signál, u vaření v páře je ukončený cyklus reprezentován zhasnutím světelné signalizace.

Související…

Novorozenec ví sám nejlíp, co má jíst. Jeho výživu kazí rodiče a marketing
Vojtěch Žák

 

foto: Baby.cz, zdroj: Baby.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...