Flowee
Člověk
Zdraví
Vztahy
Sex
Vzdělávání
Psychologie
Zábava
Jídlo
Osobní rozvoj
Rozhovory
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Planeta
Cestování
Horoskopy
Ekologie
Životní prostředí
Příroda
Věda
Rozhovory
Flowee city
Praha
Smart Cities
Byznys
Styl
Rady na cestu
Nový Fénix
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Člověk
Civilizace
Planeta
Flowee city
Horoskopy
Nový Fénix
Rady na cestu
jídlo
Není hlad jako hlad: Jak účinně zhubnout do plavek? Ještě to stihnete
Proč sáhneme zrovna po zmrzlině, když se cítíme pod psa? A to i za tu cenu, že nám po ní o moc lépe nebude? Když ona je taková krémová, měkká a...
Ájurvédský šéfkuchař: Přivítejte jaro a vylaďte si organismus v ájurvédském duchu
I když se zima leckde stále nevzdává, jarní příroda se v rytmu svého přirozeného tempa pozvolna probírá k životu. Její počínání by mělo být...
Vegetariány raní mrtvice spíš než masožrouty. Steakem k večeři to nezachrání
Srovnávací studie, jež se týká rizik v podobě ischemické choroby srdeční a mrtvice mezi těmi, kdo jedí maso, ryby, a vegetariány , přinesla zajímavé...
Morbidní obezita může být následkem sexuálního zneužívání v dětství
Určitou formou sexuálního zneužívání si prošla na světě každá pátá dívka a každý dvanáctý chlapec. U obézních pacientů je to víc než půlka, jak...
Jak intuitivně jíst a efektivně hubnout? Sedm typů hladu napoví
Proč sáhneme zrovna po zmrzlině, když se cítíme pod psa? A to i za tu cenu, že nám po ní o moc lépe nebude? Když ona je taková krémová, měkká a...
Jak přežít Vánoce bez přecpání? Zde je 10 tipů na zdravější svátky
Asi to znáte. Kolikrát jsme se o Vánocích přecpali a přísahali, že už nikdy více. Kolik cukroví, sladkostí a masa každý rok spořádáme. Kolik...
Proč na Vánoce kyneme ? Ve společnosti jíme až o 48 % víc než o samotě
Ačkoliv vidina obědu, odpoledního zákusku u kávy nebo večeře o samotě může vyznívat trochu smutně, pro naše křivky je to očividně lepší varianta,...
S alergií na ořechy prý může pomoci nečekaný lék: Zubní pasta
Ona zázračná zubní pasta nepomůže zatím všem, ale už nyní především těm, kteří trpí hypersenzitivní imunitní reakcí organismu po požití i stopového...
Margit Slimáková: S imunitou pomohou "skutečné" potraviny víc než mango
Jedním z nejvýznamnějších povahových rysů Margit Slimákové je fakt, že si vždy stojí za svým. A to bez ohledu na to, co to s její popularitou udělá....
Je Světový den drštěk! Ošklivé káčátko české gastronomie se dokáže přeměnit v labuť
Přežvýkavci mají několik žaludečních komor, které jim umožňují správně trávit potravu. Jako dršťky se označuje jedlá výstelka jejich žaludků,...
Co zřejmě stojí za vznikem deprese? Vědci říkají, že noční nájezdy na ledničku
Když jsou narušeny naše vnitřní hodiny například tím, že jsme vzhůru v době typické pro spánek, může to mít negativní dopad na náladu a emocionální...
Riziko vzniku rakoviny může významně snížit škrob. Najdete ho třeba v banánech
V rámci dlouhodobé studie, o jejíchž výsledcích informoval magazín Cancer Prevention Research , vědci sledovali po dobu téměř dvaceti let skoro...
Pět příchutí chipsů, které rozhodně nechcete zkusit. Nebo chcete?
Narozeniny, odpolední fotbálek v televizi nebo pařba gamerů. Nic z toho se pravděpodobně neobejde bez piva a něčeho k zakousnutí. Brambůrky jsou...
Co je možnou příčinou deprese? Vědci spojují noční pojídání s duševním zdravím
Když jsou narušeny naše vnitřní hodiny například tím, že jsme vzhůru v době typické pro spánek, může to mít negativní dopad na náladu a emocionální...
Riziko rakoviny výrazně snižuje konzumace škrobu: Obsahují ho třeba banány
V rámci dlouhodobé studie, o jejíchž výsledcích informoval magazín Cancer Prevention Research , vědci sledovali po dobu téměř dvaceti let skoro...
Jak zatočit s alergií na ořechy? Pomůže zázračná zubní pasta
Ona zázračná zubní pasta nepomůže zatím všem, ale už nyní především těm, kteří trpí hypersenzitivní imunitní reakcí organismu po požití i stopového...
Vegetariány prý mrtvice raní spíš než masožrouty. Steakem k večeři to nezachrání
Srovnávací studie, jež se týká rizik v podobě ischemické choroby srdeční a mrtvice mezi těmi, kdo jedí maso, ryby, a vegetariány , přinesla zajímavé...
Dáváme tělu to, co opravdu potřebuje? Vědci zjišťovali, zda jsme nutričně inteligentní
Profesor Jeff Brunstrom z Bristolské univerzity provedl několik studií, které měly za cíl ověřit koncept takzvané nutriční inteligence. Jde o...
Škrob může snížit riziko vzniku rakoviny o 60 procent. Obsahují ho třeba banány
V rámci dlouhodobé studie, o jejíchž výsledcích informoval magazín Cancer Prevention Research , vědci sledovali po dobu téměř dvaceti let skoro...
Dá se předejít cestovatelskému průjmu? Tři otázky a odpovědi přímo na střevo
Když cestujeme, obvykle si zpět vezeme nějaké suvenýry. No a někdy si přivezeme i ty ve formě mikroskopických nájemníků, kteří si v našich střevech...
Strana 1 z 7
1
2
3
4
...
6
7
Reklama