fbpx

Na portálu AEGON Direct uzavřete pojištění na míru za pár minut, a to klidně v pyžamu z postele

Zveřejněno: 18. 12. 2018

S každou další sfouknutou narozeninovou svíčkou, s každou novou vráskou, s každou výraznější změnou v životě. Ta otázka přichází sama od sebe. "Co se mnou bude, až zestárnu?" A s ní vás zaplavuje nejistota. Jak z toho ven? Jak se připravit?

Náklady jsou vysoké

Se stářím přichází mnohé problémy, které vás mohou postupně připravit o samostatnost, a budete proto potřebovat asistenta nebo pomoc někoho blízkého. Náklady na dlouhodobou péči však nebývají malé. Začínají na nákupu drobných kompenzačních pomůcek v řádech stovek či tisíců korun a mohou se vyšplhat až k nutnosti rekonstrukce stávajícího bydlení v hodnotě statisíců. Část nákladů dokážete pokrýt díky sociální dávce známé jako příspěvek na péči a penzi. To však nemusí stačit.

Jistota díky pojištění

Pokud k tomu dojde, nemusíte mít naspořené horentní částky. Stačí vám mít sjednané pojištění dlouhodobé péče AEGON Care. Kromě toho, že zapomenete na obavy z vlastního stáří, snížíte riziko vysoké finanční zátěže pro své blízké. Pakliže se totiž někdo z nich rozhodne pro dlouhodobou péči o osobu blízkou, čili o vás, obvykle musí také ukončit pracovní poměr a ztrácí tak plnohodnotný příjem.

Nyní lze využít časově mnohem méně náročnou a pohodovou cestu ke zřízení jak pojištění AEGON Care, tak úrazového pojištění nebo pojištění pro případ dopravní nehody.

Pojištění pomůže zafinancovat péči o osoby až do 90 let a sjednat si je můžete hned ve 3 variantách – základní, rozšířená a komplexní. Všechny typy vám zaručují vyplácení penze v případě ztráty soběstačnosti III. a IV. stupně až po 10 let. Komplexní a rozšířená verze se navíc vztahují i na I. a II. stupeň ztráty soběstačnosti.

Jak si zřídit pojištění

První a tradiční možností je jistě zřízení přímo na pobočce pojišťovny AEGON. Na schůzku si však musíte obvykle vyčlenit větší časový úsek a kolem uzavírání smlouvy může panovat hektická atmosféra. Nyní však lze využít časově mnohem méně náročnou a pohodovou cestu ke zřízení jak pojištění AEGON Care, tak úrazového pojištění nebo pojištění pro případ dopravní nehody. Stačí, když navštívíte portál AEGON Direct.

Související…

Rozhovor: Senioři mají leckdy pestřejší sexuální život než my
Milada Kadeřábková

Zde pojištění uzavřete rychle za pár minut, máte možnost si vytvořit pojistný balíček na míru, a to klidně v pyžamu z postele.

foto: Shutterstock, zdroj: AEGON Direct

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...