fbpx

Můžete mít prozření s pohledem do budoucnosti

Zveřejněno: 31. 1. 2018

Tento úplněk může být pro mnohé velmi významný. Je provázen zatměním Luny, které umocňuje jeho sílu a význam. Slunce, Luna a Země se ocitají v jedné přímce, a tak to na nebi vytvoří efekt zatmění. Je to významný den, kdy se můžete více napojit na své podvědomí a možná i minulé životy. Pro někoho to může znamenat velmi silný duchovní zážitek, pro některé to může být náročný vstup do stínů své vlastní mysli.

Máte jedinečnou možnost se naladit na hlubší úrovně své bytosti a uvědomit si jak vlastní jedinečnost, tak své postavení ve společnosti. Opozice Slunce ve Vodnáři a Luny ve Lvu nastane ve 14:28 po obědě. Do té doby může panovat poměrně blázinec, a tak mějte se sebou i s druhými hodně trpělivosti. Během tohoto dne sledujte lidi, se kterými se setkáte. Mohou hrát důležitější roli pro vaši budoucnost, než si možná uvědomujete.

Najděte si své znamení: Čtěte horoskop podle Mayského kalendáře Roberta Policara

Lidé jako zrcadla

Tento úplněk vám může ukázat, jak si rozumíte s určitými lidmi. Zbavte se očekávání, abyste nebyli zklamaní, a tiše pozorujte různé souvislosti mezi lidmi, které vám budou odrážet důležitá témata ve vašem životě. Nevstupujte do konfliktů zbytečně, protože během tohoto dne jsou všichni přecitlivělí. Snažte se dívat na lidi neosobně. Skrze ně k vám přichází důležitá zpráva, která zasáhne vaše pocity. Neznamená to, že mají nebo nemají pravdu, jde jen o to, abyste dostali hlubší sebereflexi.

Vybírejte si takovou společnost, kde můžete svobodně mluvit a kde vám nikdo neustále nevyvrací vaše názory. Díky tomu můžete poznat lidi, se kterými vám bude opravdu dobře. Uvědomte si své sny a touhy, ale nic neočekávejte. Všechno má svůj čas.

profimedia 0132130104

Při úplňku ve Lvu můžete napravit vztahy s autoritami či s otcem.

Uvědomte si svou vizi

Vodnář vládne vizím do budoucnosti a Lev zase jedinečnosti, kterou v sobě nosíte. Uvědomte si, jakou roli chcete hrát, abyste byli šťastní a zároveň měli pocit, že jste tu nechali odkaz, až budete odcházet. Tento den můžete mít prozření, které vám ukáže vlastní budoucnost.

Pokud budete mít pocit, že něco takového přišlo, zapište si to do deníku nebo na papír. Možná si uvědomíte, že s určitými lidmi jde všechno snadněji, zato s některými je to spíš velké zdržování. Společnost lidí, ve které se pohybujete, má na váš život velký vliv, a to si můžete během tohoto úplňku uvědomit. Buďte s těmi, kdo vaše sny podporují.

Setkání z minulosti

Dnes můžete narazit na lidi, se kterými máte hluboké pouto z minulosti, a nemusí to být nutně z tohoto života. Občas se stane, že potkáte někoho, koho jste nikdy neviděli, a přesto cítíte zvláštní chemii, která mezi vámi je. Neberte tato setkání na lehkou váhu a zeptejte se sami sebe, jakou roli mají tito lidé ve vašem životě hrát.

Během tohoto úplňku se může léčit vztah s autoritami a vlastním otcem. Požádejte o léčení tohoto vztahu a v tichu děkujte za uskutečnění tohoto procesu. Seďte v klidu a buďte vděční. Možná potkáte osoby, které vás podpoří podobným způsobem jako váš otec. Možná i lépe.

Mayský kalendář a znamení Jelena

Tento úplněk spadá na den 12-Manik (Jelen)-4. I toto znamení ukazuje na autoritu, především tu duchovní. Dnes můžete potkat lidi, kteří vám mohou poradit a inspirovat na vaší jedinečné cestě životem. Nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete. Číslo nebes 12 oplývá nevšedními psychickými dary a číslo podsvětí 4 vyvolává touhu o druhé pečovat nebo učit.

Je to den, kdy je dobré zajít za svým oblíbeným terapeutem, léčitelem nebo šamanem. Pokud někoho takového neznáte, můžete jít jednoduše za někým, kdo má hluboké zkušenosti a dobré srdce. Jelen je rovněž znamení vizí a pravé duchovní cesty. Tento den může přijít hluboké uvědomění o vašem pravém původu. Sledujte znamení a zázraky na sebe nenechají čekat.

Na co si dávat pozor?

Nepijte příliš alkoholu, protože by mohl probudit hluboko zasuté stíny velkou měrou. Nevěřte lidem, kteří vás budou kritizovat. Koukejte na všechny jako na zrcadla a vybírejte ty, které rezonují s vaším srdcem. Pokud máte slabé srdce, nepřemáhejte ho příliš. Nebuďte ve společnosti lidí, kteří snižují vaše sebevědomí. Najděte si jinou společnost. Na planetě Zemi je nás hodně.

foto: Profimedia

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...