fbpx

Chcete přece sáhnout i po něčem jiném než pouze po jídle? A co třeba několikadenní pobyt v chatě na samotě?

Zveřejněno: 14. 12. 2021

Máte v rodině někoho, kdo jídlu holduje po všech stránkách? Někoho, kdo miluje pořady o vaření i samotnou přípravu jídla, stejně jako samotnou jeho konzumaci? Pak je tenhle seznam vánoční inspirace tím pravým právě pro vás.

Vybavení do kuchyně

Základem dobře vybavené kuchyně jsou rozhodně kvalitní nože. A nikdo nenabízí takovou kvalitu jako německá značka Zwilling. 

3962 5 sada nozu 5 ks v bloku four star zwilling

Pokud hledáte kuchyňské nože jako dárek a nejste si jistí, po kterých sáhnout, nože Zwilling jsou naprosto jasnou volbou, která potěší úplně každého milovníka vaření.

Něco lahodného k pití

Dalším dárkem, který rozhodně nesmí chybět pod stromečkem labužníků, je kvalitní lahev vína. Nebo třeba rovnou celý dárkový set v krabičce od českého truhláře.

darkovasadabbabicka1 862499 300x

Jenže jak takové víno vybrat? Na stránkách Víno od Bodláků si můžete vybrat z pečlivě sestavených vánočních rádců to nejlepší pro partnerku, maminku, ale třeba také obchodního partnera.

Sladká tečka

Čokoláda! Čokoláda nezklame téměř nikoho. A co teprve pořádné, třeba kilové balení čokoládových bonbonů? To je prostě dárek, který sice moc dlouho nevydrží, ale zato spolehlivě potěší. Zvlášť takové balení pralinek rozzáří oči každého milovníka dobrých sladkostí.

Pro pevné zdraví

Po všem tom vínu a čokoládě je čas i na něco trochu zdravého. Co třeba inovativní doplňky stravy Healthstrong? Lipozomální vitamíny se na rozdíl od klasických vitamínů vstřebávají až v tenkém střevě, takže z nich tělo získá veškeré potřebné živiny. Lipozomální obal vitamínu zvyšuje biologickou dostupnost živin a současně prodlužuje jejich působení v organismu. Jedná se tak o skvělý dárek pro posílení imunity.

Z trochu jiného soudku

Chcete přece sáhnout i po něčem jiném než pouze po jídle? A co třeba několikadenní pobyt v chatě na samotě?

Tam i to jídlo chutná ještě lahodněji než doma či v restauraci. Chata na samotě dovede zprostředkovat skutečně silný zážitek, ať už si obdarovaný plánuje pobyt vychutnat sám, s rodinou nebo i přáteli.

Související…

Pět kroků, jak ušetřit nervy i peněženku o Vánocích
Lukáš Zelený, Zonky.cz

foto: Pexels

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...