fbpx

MALL Pay je platební systém, který umožňuje zaplatit do 14 dní od doby nákupu. Platíte tedy až ve chvíli, kdy si zboží prohlédnete, vyzkoušíte a jste si jistí, že je nebudete vracet

Zveřejněno: 12. 9. 2019

Nakupování v e-shopech je pohodlné. Jediným háčkem může být fakt, že si zboží nelze prohlédnout na vlastní oči. Do poslední chvíle tedy nevíte, co vám vlastně domů přijde, jestli bude barva taková jako na obrázku a zda bude velikost sedět. Existuje ovšem způsob, jak si zboží nejdříve vyzkoušet a až poté zaplatit. Jmenuje se MALL Pay.

MALL Pay je platební systém, který umožňuje zaplatit do 14 dní od doby nákupu. Platíte tedy až ve chvíli, kdy si zboží prohlédnete, vyzkoušíte a jste si jistí, že je nebudete vracet.

Elektroniku i oblečení

Evokuje ve vás název MALL Pay, že jde o onen velký e-shop MALL? Ano i ne. MALL Pay vyvíjí samostatná malá firma, která je ovšem součástí velké rodiny MALL Group.

Platba z domova po vyzkoušení je velmi lákavou možností i pro ty, kteří si zrovna potřebují něco dražšího pořídit, ale nemají na účtu dost peněz.

Nicméně zaplatit s touto metodou můžete nejen na MALLu. Podporuje ji také Vivantis, Krasa.cz, Prozdravi.cz, Parfum.cz, Skinzone či Key4you.

Jednoduché jako platba kartou

Jak MALL Pay využít? Výše vyjmenované e-shopy a několik dalších nabízí vedle standardních plateb také možnost MALL Pay. Nejdřív si tedy standardně vyberete zboží a pak mezi platebními metodami zvolíte MALL Pay. Následně projdete krátkým ověřením s SMS kódem, vytvoříte si heslo do MALL Pay zóny, kde budete mít přehled o všech svých objednávkách. Připomínky plateb navíc chodí e-mailem a SMS zprávou, takže se nemusí bát ani zapomnětlivci.

Celá služba je zdarma

Odložená platba MALL Pay je zcela zdarma. Jen v případě, že nestihnete standardní lhůtu 14 dní na zaplacení, budete platit 100 Kč za každých 5 dní prodlení. Zároveň je možné si v rámci platby po rozbalení zařídit prodloužení záruky, to však také za poplatek.

Platba z domova po vyzkoušení je velmi lákavou možností i pro ty, kteří si zrovna potřebují něco dražšího pořídit, ale nemají na účtu dost peněz. Proč ne, snahou MALL Pay je pomáhat a vylepšit zážitek z online nakupování. Celý tým je přátelský a vždy se snaží s klienty domluvit. Například pokud nákup přijde později, než měl, stačí se ozvat a 14denní lhůtu vám prodlouží.

Související…

Číňané se kvůli QR kódům hromadí u turniketů. Tak raději lístky platí obličejem
Jan Handl

foto: MALL Pay, zdroj: MALL Pay

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...