Nová čokoláda na trhu. Odteď si pochutnáte na hořké, mléčné, bílé a růžové
Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....
Reklama
Petr Fořt: Čtyři soupeři správné výživy člověka a zmatení pojmů
Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...
Reklama
Jaká nebezpečí skrývá konzumace uzeného masa?
Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....
Reklama
Existuje jedno jídlo, které můžete jíst navždy?
Během roku 2016 jedl Andrew Taylor pouze brambory. Jeho jídelníček měl jen několik výjimečných variací: okusil jak...
Hledáte elixír zdraví a životní energie? Vyzkoušejte kořen Maca
Léčivé účinky kořene Maca a jeho vliv na plodnost znali už staří Inkové. Dnes toto výjimečné „superjídlo“ známé také...